Poate, dar el nu stie ca-l plac :p si sa stea cu mine in banca nu inseamna ca trebuie sa fim impreuna
Roagate de diriginta ta ta f f mult sa stai cu altcineva si zii ca vrei sa stai cu o fata ca e f buna prietena a ta si bla bla ca sa te creada fa -o sa creada ca doresti sa stai cu altcineva si in plus ii spui atunci la baiat ca daca el vrea sa nu steie cu tine tu te vei muta dar sa-i spui in fata si pari si o fata intelegatoare si poate iti va multumi nu stiu bafta eu asa asi face pa
Poi poate nu este atras de tine. intreaba-l. sau vorbeste d epe id`ul prietenei tale de ce nu vrea. cu ce il deranjezi ce ii displace?
Dar tu cum ai intrat in conversation history? Conversatiile se salveaza in calculator nu pe server-ul yahooului?!?!?!
Pai nu am folosit vreun truc. Am intrat pe id-ul ei, am dat la contacts (pe meniul de la messenger) iar apoi am selectat "conversation history" Sau poti apasa alt+shift+v.
Dar ce ai spus tu are 2 sensuri:1De ce tocmai cu ia m-a pus mai inseamna ca era fericit ex:Cumde cu ea am nimerit sau cum de cu ia m-a pus conteaza daca are si vreo ceva un emoticon.Si daca cumva nu-i place sa stea cu tine zii dirigintei sa-l puna cu fata pe care o uraste foarte mult(Sigur aveti si voi una) iar dupa aceea o sa te roage sa te muti inapoi cu el
beausingurlamasamea întreabă: