Asta suna mai mult a fantezie nu a intrebare ... o sa-ti dau un raspuns pe masura atunci. As fi cel mai fericit cu ocazia asta o facem in trei
Daca as afla ca prietenul meu ma inseala cu un baiat, ce as face pfff grea intrebare, dar si amuzanta in acelasi timp, nu stiu probabil reactia de moment va fi una urata, sincer nu mi-a trecut prin cap asa ceva
In primul rand m-as inchina )si dupa as incepe sa plang ca a preferat un baiat decat pe mine! Doamne sper sa nu mi se intample asta!
Macar stiu ca prietena mea nu e lesbiana intelgi ce vreau sa spun cel putin *** una si una o linge pe cealalta si tot e ceva )
O.doamne! Sa ma insele prietenul meu cu un baiat...a-si muri de ras .M-asi despartii de el razand o saptamana dupa
Chiar daca s-a referit la prietenul tau cel mai bun? na ca te-am inchis!
Intrebarea era daca prietena ta te inseala cu o fata - era pentru baieti
iar cealalta : daca prietenul tau te inseala cu un baiat ce faci? era pentru fete.
nu am inteles la ce ai facut referire cand ai zis de prietenul meu cel mai bun? vorba aia daca e nevoie il ft si pe ala
Iti zic sincer ce as face...deci..cand aud, imi dau o palma..si zic exact cum zic acum:''No way.''
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: