Este semn ca este prostituata si ca iti face favoruri numai daca este platita.
La modul in care pui tu problema, cel mai probabil ca e interesata doar de partea financiara dar cred ca exagerezi putin
Dacă o interesează doar de partea ta financiară, clar de la ea nici să nu te aștepți să aibă sentimente adevărate pentru tine.
Cand doar intr-un caz imi raspunde din cinci, iar de la sine doar o data mi-a scris pentru a-mi cere un `imprumut` pentru o nevoie `urgena`, nu cred ca exagerez.
Probabil experienta ta e cu fatuci disperate, care stau pe capul omului non-stop.
Ai intalnit o femeie matura si sigura pe ea, iar tu nu stii cum sa te porti cu ea. Nu te abordeaza pentru ca nu aveti o relatie.
Ai clarificat asta cu ea?
Nu avem o relatie pentru ca nu doreste. Si nici eu nu o agasez pentru ca daca va dori ceva (avand in vedere lucrurile facute pentru ea) va da semne...
Nu sunt deloc in cautarea unei fete disperate. Nu am avut niciodata astfel de experiente, insa cand la 1 saptamana trebuie sa smulg vorbe de la ea, e semn limpede ca ceva o retine...
Nu doreste relatie! Zi asa de la inceput.
Vii si expui aici niste date false! ca nu raspunde si ca ar interesa-o cifrele. Nu doreste relatie! Trebuie sa intelegi si sa accepti lucrul asta.
Tu nu esti decat o cunostinta pentru ea.
RRSecularHumanist întreabă: