| Nuconteaza4567 a întrebat:

Buan.Nu stiu ce sa fac, de 1 an ma tot intalnesc cu un baiat, el e mai mare ca mine si de aceea nu putem vea o relatie tocmai perfecta eu sunt micuta si el e cam mare pentru mine.Am incredere totala in el, si de cateva ori mi-a prpus sa merg la el acasa la inceput nu am vruut dar cu timpul am aceptat.La el acasa nu s-a intamplat nimic, nu am vrut, el ar fi vrut ca orice baiat.Insa tot ma bate la cap s afacem ceva, eu sunt virgina si nu vreau sa afle parintii sau eu mai stiu cine.De multe ori imi zice ca daca nu vreau in zona din fata sa incercam in spate dar acolo am inteles ca e dureros si mi-e frica, am inteles ca mergi cracanata dupa asta.Nu stiu ce sa fac, HELP! Fundita

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Ca sa lamurim o chestie : daca faci sex anal, nu te mai numesti virgina.
Doi : el te cam manipuleaza si increderea ta in el e cam prost investita.
Fiind mai mare, stie exact ce butoane sa apese si cum sa scoata ce vrea el de la tine.
Pe de alta parte se spune ca barbatul e dator sa incerce. Daca fata pica, foarte bine.
Nu pica. Din cum te exprimi reiese ca nu esti deloc pregatita de o viata sexuala....nici prin fata nici prin spate.
Si da, sexul anal este dureros si este pentru oamenii cu experienta care stiu exact ce inseamna si cum sa faca astfel incat sa simta placere in loc de durere.Nu este adevarat ca mergi cracanata dar daca nu ai experienta te poti trezi cu leziuni anale, sangerari, hemoroizi si orice boala cu transmitere sexuala.Si daca ejaculeaza in tine si nu ai grija pe unde se prelinge, te poti trezi si cu o sarcina.Chiar vrei sa te preocupi cu toate problemele astea?
Pentru inceperea vietii sexuale poate reprezenta o trauma sa incepi asa. Te poate face sa asociezi sexul cu durerea. Sfatul meu este sa nu cedezi si sa ii explici scurt si la obiect ca nu vrei si punct.
Si nu te mai duce pe la el pe acasa. Oamenii te pot surprinde odata ce vad ca le rezisti si nu le dai ce vor. Pot avea reactii nespecifice lor.
Daca te respecta si e baiat serios o sa inteleaga si o sa te astepte, fara sa te ciocaneasca la cap de fiecare data ca el vrea...
Daca insista chiar si asa...nu ai ce sa faci cu el. Lasa-l si vezi-ti de viata ta.

8 răspunsuri:
| OnStepToDie a răspuns:

Uite fi atenta. Ii spui pur si simplu, ca nu ai varsta potrivita pentru o relatie sexuala, si ca nu esti pregatita, daca tine la tine, va accepta si va intelege, daca nu. iti va spune tot feluri de pretexte. NU, nu e bine sa te lasi dusa de val, ca alte fete ca * vai, el e baiatul viselor mele, si ma va iubi mai mult daca ma culc cu el*. Serios acum?! Pune piciorul in prag cand stii ca nu vrei ceva, nu il lasa pe el sa faca ce vrea din tine.

| Addicted2Chocolate a răspuns:

In primul rand, NU vei face acest pas decat atunci cand vei simti tu asta, fara vreo presiune din partea lui. Daca te iubeste, te asteapta. Trebuia sa se gandeasca si la acest aspect legat de viata sexuala inainte sa fie cu tine, diferenta dintre voi fiind una maricica din cate inteleg. In al doilea rand, daca tot continua cu prostii de genul acesta, spune-i ca are si 2 maini functionabile. Nu esti jucaria lui sexuala. Lucrurile astea se fac atunci cand amandoi partenerii sunt de acord, simt asta si o fac din iubire, nu ca ii joaca unuia hormonii feste. Cati ani aveti amandoi totusi?

| neutrino a răspuns:

Pentru a nu mai merge cracanata incearca oral.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Dar, apoi, va merge cu gura deschisa pe strada si nici asta nu e frumos. Pentru ca... muste si praf.

| Neuronul a răspuns:

Încrederea ta în el probabil se datorează faptului că este mai mare decât tine şi crezi că îţi vrea binele.
Nu fi naivă. Nu-ţi vrea binele, habar-n-are ce face şi se gândeşte doar la satisfacerea propriilor lui plăceri. Fie că o să te doară fie că nu, pentru el e tot aia.

| Nuconteaza4567 explică (pentru OnStepToDie):

Stiu sigur ca, cu el nu o sa fiu niciodata impreuna, tocmau ce am mentionat mai sus e mai mare ca mine.Si de fiecare data imi zice ca nu mai sunt virgina daca nu vreau sa facem!

| Nuconteaza4567 explică (pentru Addicted2Chocolate):

20 si 15

| Addicted2Chocolate a răspuns (pentru Nuconteaza4567):

Hmm, nu stiu ce sa zic. Eu am aproape 17 si prietenul meu aproape 21, dar el spre deosebire de al tau, nu mi-a propus absolut nimic legat de viata sexuala atata timp cat nu sunt de acord. Parerea mea este ca mai bine terminati cu relatia asta. El, din cate vad, nu are nevoie de iubirea aceea inocenta din partea ta, ci de sex. happy Nu te respecta daca tot insista pe tema asta, iar cu faza cu "hai sa incercam pe la spate daca nu vrei prin fata" a fost chiar nesimtit.