| AndreiAntiTot12 a întrebat:

Bun,am o intrebare,ok daca aveti vreo gluma buna puteti s-o spuneti,dar in mare as vrea raspunsuri serioase, cand eram eu in clasa a 11-a, acum sunt a 12-a,imi placea de o domnisoara, iar acum nici nu ma mai baga in seama pe motiv ca exageram in glume ...si asa si e,imi pare rau acum si mai exageram si cu idei ca extraterestrii...,eram nebun! Cum pot sa fac asa pas cu pas s-o fac sa-si schimbe parerea fata de mine? Tin sa mentionez,fara rusine ca nu sunt un Brad Pitt,ci un jumatate de om gen hobbit, serios vorbesc!

5 răspunsuri:
| BryBard a răspuns:

Pai depinde ce fel de glume faceai, daca erau porcoase, cum ii le spuneai, daca erai disperat si o obsedai cu glumele tale e si logic ca o plictisesti, totul in exces dauneaza.Nu prea ai ce sa faci, ce a fost spus "ramane". E ca si cum te-as face in toate felurile si dupa m-as comporta normal ca si cum nu s-a intamplat nimic.Asa ca ai grija ce si cui ii spui. Dar ai putea sa o intrebi moticul ca doar suntem oameni si comunicam nu maimute!

| DorelExpertu a răspuns:

Simplu, o ignori.
Si in timpul ala incearca sa flirtezi cu alte fete, daca asta nu o aduce pe calea cea buna, nimic nu o va face.

Răspuns utilizator avertizat
| DorelExpertu a răspuns (pentru AndreiAntiTot12):

Si totusi, e mai bine sa te creada nebun, decat sa te ia de pacalici, disperat samd.

| Lioana a răspuns:

Cauta o persoana care te accepta asa cum esti!