| One94 a întrebat:

Bun,asta e un mesaj pentru toti copii intre 10-15 ani si vorbesc serios acum
1. Fetelor nu ramaneti insarcinate cu dusu, scandura, iarba e IMPOSIBIL. O sa ramaneti insarcinate decat daca faceti dragoste/sex cu un baiat si nu folositi prezervativ.
2.Majoritatea dintre voi cred ca daca isi incep viata sexuala de acum sunt smechere. Ei bine sa stiti ca nu e asa, ati putea de exemplu sa nu mai cresteti in inaltime, sa nu mai aveti copii toata viata voastra sau pur si simplu sa fiti considerate taraturi/curve
3. Fetelor daca voi aveti 12 ani si baiatu 20 de ani e clar, el sta cu voi numai pentru SEX sau pentru ca e pervers.Asta nu e iubire adevarata sau ce mai visati voi laughing
4. Daca baiatu de 20 de ani va propune sa faceti sex cu el ca daca nu va paraseste.Eu va zic sa il parasiti pentru ca imediat ce va va folosi tot va va parasi.
5.Nu fetele sa dau la baieti, ci baietii la fete. Daca va place va spun eu ca isi calca pe inima si vine.
6.Nu mai tineti diete drastice, ca vreti voi sa cuceriti nu mai stiu ce baiat.Baietii se uita de regula dupa fete cu forme nu dupa scanduri.
7. Daca un baiat se uita nu mai stiu cum la voi, si face nu mai stiu ce chestie nu inseamna neaparat ca va place.Decat atunci cand isi misca fundul la voi si va intreaba,, Vrei sa iesi cu mine?" atunci va place.
8. Daca va imbracati ca niste panarame(scuzati expresia) le starniti atentia la baieti, dar asta nu inseamna ca va vor pe voi ca prietene ci in pat.Deci trebuie sa ii tineti pe baieti cu altceva decat cu looku si vorbesc despre personalitate.
9.Nu trebuie sa stati cu fiecare baiat care va intreaba"Vrei sa stai cu mine?". Pentru ca altfel ajungeti la un moment cand cunoasteti tot orasul.
10.Baietii desi se arata in aparenta mai interesati de panarame, ajung deseori cu o tipa la care nu s-ar fi gandit.
11.Acum vorbesc atat despre baieti cat si despre fete. Puneti mana si invatati si lasa-ti prostiile.Atunci cand va fi momentul potrivit veti gasi si o persoana potrivita pentru voibig grin

Daca aveti alte intrebari sau ceva nelamuriri, va raspund cu placere.Nici eu nu sunt mai in varsta decat voi (am 18 ani) insa eu cand era de varsta voastra nu aveam mah aceeasi mentalitate ca voi.Sunt foarte sigura ca majoritatea dintre voi au o gramada de calitati si talente care sunt risipite doar pentru ca voi visati la prostiitongue

Răspuns Câştigător
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Offffff

Felicitari!

Eu sunt placut surprins de initiativa ta, desi ma indoiesc ca va fi de mare efect.

Fiecare generatie e diferita in felul ei, tu ai 18 ani, eu am 16 ani si totusi cred ca am prins ceva vremuri asemanatoare. Ma uit la copii de 9, 10, 11 ani si am minunez, eu la varsta lor (adica cu 5 ani in urma, deci nu e mare diferenta) ma jucat cu mingea pe strada, ma alergam cu prietenii, jucam jocuri in aer liber, sa nu mai zic ca nu injuram. Asta se aplica la majoritatea celor de 16 ani, insa copii astia de 9, 10, 11 ani injura mai urat ca noi, isi pierd ziua in fata la Metin sau mai stiu eu ce porcarie (nu mai zic de siturile pentru adulti, am auzit si de astfel de copii).

Totusi sunt 5 ani intre mine si copii astia (fac referire la cei de 11 ani) si totusi suntem total diferiti.

Valorile se schimba, lumea se schimba, daca tu nu ai avut de unde sa inveti sa fi o panarama, ei au. La TV apar numai individe cu fuste mai mici ca boxeri mei (cred ca e putin exagerat, dar nu prea mult), cu sani cat mai vizibili, eventual sa stie mai putina carte ca mine.

Fiecare generatie se leaga de ceea ce vede si de ceea ce se promoveaza, cum acum 5 ani inca eu ma uitam la desene animate, acum pana si desenele nu sunt desene si prezinta o incercare de vedete.

Am scris un sul de hartie igenica, cand puteam sa zic pe scurt (imi cer scuze).
Ideea pe scurt e ca tu vezi diferit lucrurile fata de toti copii intre 10-15 ani si pana o sa ajunga si ei la varsta ta mai e si poate doar atunci vor intelege.

Chestia asta, cu sexul de la varsta de 12-15 ani nu e nimic nou, se intampla de mii de ani, insa doar acum datorita mijloacelor de informare se vede cu adevarat asta.

P.S. Poti sa-i spui si sa ii arati unui om un lucru cat de mult vrei, daca nu are minte nu va intelege sau nu va vedea pana nu va pati.

P.S.s. Astept un raspuns la sulu asta de hartie igenica.

63 răspunsuri:
| Labyrinth a răspuns:

Te simţi mai mândru/ă că ai scris sulul ăsta de hârtie igienică pe site?

| GixGixy a răspuns:

Ai mare dreptate draga! Din partea mea ai FUNDA! :**

| zubby05 a răspuns:

Tu esti cea mai tare! Ma bucur ca sunt persoane asa ca tine... in ziua de azi greu se mai gasesc astfel de oameni cu "cap" :*:*:*

| Purec a răspuns:

Esti inteligenta. Meriti un os laughing

| ReYNoIoNuTzCs a răspuns:

Si cine crezi ca sunt vinovati ca ei/ele se comporta asa?

| Inemes a răspuns:

Degeaba, nu o sa inteleaga;-j

| One94 explică (pentru Labyrinth):

Da mah da chiar ma simt.Ai ceva impotriva?laughing
Ia nu mai fi asa negativist/a si du-te si asculta Gangam Styletongue

| ABCDEFGHIJKLM a răspuns:

Adevarat!

| One94 explică (pentru zubby05):

Mersi mult big grin
Sper doar ca se mai gasesc si alti copii sa citeasca chestia de mai sus si sa realizeze ca viata nu inseamna numai SEX!

| LuckySe7en a răspuns (pentru Purec):

rolling on the floor))

| One94 explică (pentru Purec):

laughing Loool nu imi trebuie da mersi oricum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel gandesc si eu... unele cauta tipi mai mari decat ele pentru ce nu stiu.

| One94 explică (pentru ReYNoIoNuTzCs):

Pai :
1.Se uita la televizor la prostii
2.Se uita pe laptop la prostii
3.Parintii nu au timp de ei
4.Prietenii lor au o influenta negativa asupra lor.

| OnlineZ a răspuns:

Esti la fel de idioata ca acele fete ce le descrii tu.Cu placere pentru compliment.laughing

| One94 explică (pentru GixGixy):

Mersi big grin

| One94 explică (pentru anonim_4396):

Da stiu big grin
Parerea mea este ca ar trebui sa isi gaseasca macar pe cineva de varsta lor.

| ДdД a răspuns:

Este adevarat tot ce ai scris.Din pacate nu multi o sa ia in serios sfatul tau. Felicitari pentru modul in care gandesti!

| One94 explică (pentru OnlineZ):

Eu una nu am jignit pe nimeni si imi cer scuze daca te-ai simtit ofensata cu ceva.Plus tu nu esti in masura sa ma judeci pe mine facandu-ma,, idioata'' din spatele monitorului.
Tu nu ai de unde sa stii cu ce am contribut eu pana acum ca sa le arat copiilor ca ceea ce trebuie ei sa sa-si valorifice sunt talentele si puterea de exprimare.Da, desi am 18 ani am fost prin scolile din orasul meu si am discutat cu copii pe care tu ii faci idioti(fara sa ii cunosti). Majoritatea au probleme cu parintii acasa pentru ca nu ii inteleg, altii au probleme de integrare.
Oricum apreciez raspunsul tau bazat pe foarte multe argumente si exemple si ce pot sa zic mai mult? Have a nice day!

| One94 explică (pentru ДdД):

Mersi mult!big grin

| alexxxu a răspuns (pentru OnlineZ):

Te`ai simtit?

| adyi370 a răspuns (pentru One94):

Eeee ce mai acum ai ces dorresc copii la 7 ani cu tel care mai decare si noi in 97 20 nu stiam ce era tel daca fumeza si le spui ceva zici ca le dai in capt sun unu care isi permit sunt alti ca nu isi permit generatia asa ie buna intr-un fel in alt fel merge pe rapa parinti nu ai timp ca no asta ie

| OnlineZ a răspuns (pentru One94):

Da intr-adevar, apreciez cat de cat ce ai vrut tu sa faci, dar nu ti-a iesit prea bine.1)Ce este putin pregatit asa ramane, daca parintii nu stiu sa ii invete si sa discute cu ei anumite lucruri este normal ..sa creada ca or sa ramana insarinate cu scandura ..etc.nu este vina lor. Nu m-am simtit deloc ofensata pentru ca nu as avea de ce sa ma simt."Tu nu ai de unde sa stii cu ce am contribut eu pana acum ca sa le arat copiilor ca ceea ce trebuie ei sa sa-si valorifice sunt talentele si puterea de exprimare."Ai 18 ani sa fim seriosi ce sa stii tu la 18 ani? Nu iti dai seama ca esti si tu copil.Sunt satula de astea ca tine care spun ca au facut marea si sarea si judeca pe altul dar ele sunt mult mai rau sau poate in aceeasi situatie.Nu vreau sa te jignesc deoarece si tu ai vorbit foarte frumos si ar fi foarte urat din partea mea sa incep sa spun lucurui care m0ar devalorifica pe mine in primul rand si m-as contrui un statut de mahalagioaica.Eu nu am facut idiot pe nimeni ci chiar tu i-ai jignit mai indirect ..in Fine.Nu o problemele cu parintii acasa ii fac pe ei sa gandeaasca asa sau sa fie asa cum sunt..ci faptul ca mama, taatl fratele sora sau ce au ei mai mare ...nu au timp si pentru ei ..sa le spuna Uite ..asa sta treaba. Daca faci sex, si ....bla bla bla, te trezesti peste vreo noua luni cantand Nani Nani.Nu iti spun eu ca foarte putini parinti mai discuta asa ceva cu copiii sai, Nu vreau sa jignesc pe nimeni.Ok, fie nu mai dicut nimic! Paaa

| OnlineZ a răspuns (pentru alexxxu):

Sa ma simt ...Am 21 de ani omule nu sunt copila neinformata.iN FINE..cREZI CE VREI NU MA INTERESEAZA ABSOLUT DELOCwinking! o seara placuta!

| Cosmin1I a răspuns (pentru OnlineZ):

Eu cred ca tu functionezi pe baza de branza topita...

| Mădă0611 a răspuns:

Ai dreptate, dar pentru a procesa niste informatii e mare nevoie de niste neuroni, mai mult de 2, cine n-are, n-are. laughing

| PedoBarbie a răspuns:

Te pricepi ca psiholog sau ceva în genul acesta că văd că-ţi place să dai sfaturi.
Pe curând!

| One94 explică (pentru OnlineZ):

Sincer acum vad ca esti nascuta in 92 si diferenta intre noi este de vreo 2 ani asa daca nu ma inselhappy.
Nu zic ca am facut,,marea cu sarea'' pentru ca asta ar insemna sa mint, dar totusi m-am implicat ceea ce multi oameni nu fac.
In al doilea rand consider ca tu si iti spun a doua oara nu poti sa ma acuzi de faptul ca sunt intr-o situatie mult mai rea ca a lor sau in aceeiasi situatie, pentru ca nu sunt.Din fericire parintii mei m-au crescut in asa mod incat sa am o viziune clara despre ceea ce inseamna,, bine '' si,, rau''.
Gresesti foarte rau cand spui ca eu ii judec pe ei cand tot ceea ce am scris a fost un sfat/mesaj.
"Ai 18 ani sa fim seriosi ce sa stii tu la 18 ani? Nu iti dai seama ca esti si tu copil.'' -Vezi aici ma judeci.
,, Dar revenind sa spun lucurui care m0ar devalorifica pe mine in primul rand si m-as contrui un statut de mahalagioaica''-Scuza-ma dar de cand m-ai facut idioata ti-ai luat statutul de mahalagioaca.Nu esti constanta in afirmatiile tale ceea ce denota ca atunci cand mi-ai scris mesajul ai vrut sa pari altcineva.
- Ca sa nu mai zic de greselile de ortografie (care nu sunt 2-3) si trebuie trecute cu vederea!
Paaa!big grin

| One94 explică (pentru PedoBarbie):

Pai chiar am studiat psihologia si chiar am citit niste carti pe tema asta, deci cine ma contrazice nu prea are sansehappy

| xCatastrophe a răspuns:

Ma in mare parte. ai dreptate.
Ma bucur ca cineva mai e cu, capul pe umeri rolling on the floor).

| One94 explică (pentru xCatastrophe):

Mersi!big grin