| One94 a întrebat:

Bun,asta e un mesaj pentru toti copii intre 10-15 ani si vorbesc serios acum
1. Fetelor nu ramaneti insarcinate cu dusu, scandura, iarba e IMPOSIBIL. O sa ramaneti insarcinate decat daca faceti dragoste/sex cu un baiat si nu folositi prezervativ.
2.Majoritatea dintre voi cred ca daca isi incep viata sexuala de acum sunt smechere. Ei bine sa stiti ca nu e asa, ati putea de exemplu sa nu mai cresteti in inaltime, sa nu mai aveti copii toata viata voastra sau pur si simplu sa fiti considerate taraturi/curve
3. Fetelor daca voi aveti 12 ani si baiatu 20 de ani e clar, el sta cu voi numai pentru SEX sau pentru ca e pervers.Asta nu e iubire adevarata sau ce mai visati voi laughing
4. Daca baiatu de 20 de ani va propune sa faceti sex cu el ca daca nu va paraseste.Eu va zic sa il parasiti pentru ca imediat ce va va folosi tot va va parasi.
5.Nu fetele sa dau la baieti, ci baietii la fete. Daca va place va spun eu ca isi calca pe inima si vine.
6.Nu mai tineti diete drastice, ca vreti voi sa cuceriti nu mai stiu ce baiat.Baietii se uita de regula dupa fete cu forme nu dupa scanduri.
7. Daca un baiat se uita nu mai stiu cum la voi, si face nu mai stiu ce chestie nu inseamna neaparat ca va place.Decat atunci cand isi misca fundul la voi si va intreaba,, Vrei sa iesi cu mine?" atunci va place.
8. Daca va imbracati ca niste panarame(scuzati expresia) le starniti atentia la baieti, dar asta nu inseamna ca va vor pe voi ca prietene ci in pat.Deci trebuie sa ii tineti pe baieti cu altceva decat cu looku si vorbesc despre personalitate.
9.Nu trebuie sa stati cu fiecare baiat care va intreaba"Vrei sa stai cu mine?". Pentru ca altfel ajungeti la un moment cand cunoasteti tot orasul.
10.Baietii desi se arata in aparenta mai interesati de panarame, ajung deseori cu o tipa la care nu s-ar fi gandit.
11.Acum vorbesc atat despre baieti cat si despre fete. Puneti mana si invatati si lasa-ti prostiile.Atunci cand va fi momentul potrivit veti gasi si o persoana potrivita pentru voibig grin

Daca aveti alte intrebari sau ceva nelamuriri, va raspund cu placere.Nici eu nu sunt mai in varsta decat voi (am 18 ani) insa eu cand era de varsta voastra nu aveam mah aceeasi mentalitate ca voi.Sunt foarte sigura ca majoritatea dintre voi au o gramada de calitati si talente care sunt risipite doar pentru ca voi visati la prostiitongue

Răspuns Câştigător
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Offffff

Felicitari!

Eu sunt placut surprins de initiativa ta, desi ma indoiesc ca va fi de mare efect.

Fiecare generatie e diferita in felul ei, tu ai 18 ani, eu am 16 ani si totusi cred ca am prins ceva vremuri asemanatoare. Ma uit la copii de 9, 10, 11 ani si am minunez, eu la varsta lor (adica cu 5 ani in urma, deci nu e mare diferenta) ma jucat cu mingea pe strada, ma alergam cu prietenii, jucam jocuri in aer liber, sa nu mai zic ca nu injuram. Asta se aplica la majoritatea celor de 16 ani, insa copii astia de 9, 10, 11 ani injura mai urat ca noi, isi pierd ziua in fata la Metin sau mai stiu eu ce porcarie (nu mai zic de siturile pentru adulti, am auzit si de astfel de copii).

Totusi sunt 5 ani intre mine si copii astia (fac referire la cei de 11 ani) si totusi suntem total diferiti.

Valorile se schimba, lumea se schimba, daca tu nu ai avut de unde sa inveti sa fi o panarama, ei au. La TV apar numai individe cu fuste mai mici ca boxeri mei (cred ca e putin exagerat, dar nu prea mult), cu sani cat mai vizibili, eventual sa stie mai putina carte ca mine.

Fiecare generatie se leaga de ceea ce vede si de ceea ce se promoveaza, cum acum 5 ani inca eu ma uitam la desene animate, acum pana si desenele nu sunt desene si prezinta o incercare de vedete.

Am scris un sul de hartie igenica, cand puteam sa zic pe scurt (imi cer scuze).
Ideea pe scurt e ca tu vezi diferit lucrurile fata de toti copii intre 10-15 ani si pana o sa ajunga si ei la varsta ta mai e si poate doar atunci vor intelege.

Chestia asta, cu sexul de la varsta de 12-15 ani nu e nimic nou, se intampla de mii de ani, insa doar acum datorita mijloacelor de informare se vede cu adevarat asta.

P.S. Poti sa-i spui si sa ii arati unui om un lucru cat de mult vrei, daca nu are minte nu va intelege sau nu va vedea pana nu va pati.

P.S.s. Astept un raspuns la sulu asta de hartie igenica.

| One94 explică (pentru ZambetulNebuniei):

,,P.S. Poti sa-i spui si sa ii arati unui om un lucru cat de mult vrei, daca nu are minte nu va intelege sau nu va vedea pana nu va pati.''
Destul de corect sunt aici persoane pe TPU care ma contrazic de mama focului desi stiu ca am dreptate.Da iti spun eu ca se vor intoarce si cine stie ce intrebare vor pune. Ceva in genu:,, Am ramas sau nu insarcinata cu un cartof?laughing''.
Sunt oameni mai open minded si oameni care vor sa traiasca in grota ( si asta o stim de pe timpul lui Socrate, nu intru in detalii).
Sa stii ca si cand eram eu mai mica au fost tentatii, dar daca unii s-au apucat sa faca anumite lucruri eu nu m-am luat dupa istinctul de turma(asa cum o fac majoritatea dintre ei).
Unii dintre ei au parintii plecati prin strainatate sau parintii nu le acorda suficienta atentie si ca de obicei se apuca ei sa-si strice viata pe motivul,, Ai mei nu ma iubesc''.
Pai tocmai ca motivul principal pentru care unii parinti pleaca din tara sau petrec mai mult timp la serviciu este pentru copii.Sa le faca lor o viata mai bunahappy
P.S : Nu ai scris sulul asta de hartie igenica degeabalaughing

| Buzmac_Jeandj_1976 a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Metin e o prostie Va jur ca la varsta mea de 10 ani Joc Cele Mai bune Jocurii Si ma bucur ca am o copilarie frumoasa Si ca ma pot bucura de orice...

63 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai dreptate.Am ceva vechime pe aici si de multe ori ma si amuz dar si mai tare ma ingrozesc ce anume poate debita mintea unor copii.

| One94 explică (pentru darrio2007):

Stiu si partea frumoasa e ca nu ne asculta si dupa aia se intorc pe TPU si se vaita ca nu stiu ce li s-a intamplatlaughing
Ei se cred adulti responsabili in loc sa copilareasca cat mai au timp!

| darrio2007 a răspuns (pentru One94):

Se schimba lumea.Am o anumita varsta si vad ca sunt foarte multe schimbari in mentalitatea copiilor din ziua de azi.

| Purec a răspuns:

Esti inteligenta. Meriti un os laughing

| LuckySe7en a răspuns (pentru Purec):

rolling on the floor))

| One94 explică (pentru Purec):

laughing Loool nu imi trebuie da mersi oricum!

| xCatastrophe a răspuns:

Ma in mare parte. ai dreptate.
Ma bucur ca cineva mai e cu, capul pe umeri rolling on the floor).

| SaveTheNature a răspuns:

In mare parte sunt de acord cu tine.
Televiziunea si internetul sunt de vina.

| OnlineZ a răspuns:

Esti la fel de idioata ca acele fete ce le descrii tu.Cu placere pentru compliment.laughing

| One94 explică (pentru OnlineZ):

Eu una nu am jignit pe nimeni si imi cer scuze daca te-ai simtit ofensata cu ceva.Plus tu nu esti in masura sa ma judeci pe mine facandu-ma,, idioata'' din spatele monitorului.
Tu nu ai de unde sa stii cu ce am contribut eu pana acum ca sa le arat copiilor ca ceea ce trebuie ei sa sa-si valorifice sunt talentele si puterea de exprimare.Da, desi am 18 ani am fost prin scolile din orasul meu si am discutat cu copii pe care tu ii faci idioti(fara sa ii cunosti). Majoritatea au probleme cu parintii acasa pentru ca nu ii inteleg, altii au probleme de integrare.
Oricum apreciez raspunsul tau bazat pe foarte multe argumente si exemple si ce pot sa zic mai mult? Have a nice day!

| alexxxu a răspuns (pentru OnlineZ):

Te`ai simtit?

| OnlineZ a răspuns (pentru One94):

Da intr-adevar, apreciez cat de cat ce ai vrut tu sa faci, dar nu ti-a iesit prea bine.1)Ce este putin pregatit asa ramane, daca parintii nu stiu sa ii invete si sa discute cu ei anumite lucruri este normal ..sa creada ca or sa ramana insarinate cu scandura ..etc.nu este vina lor. Nu m-am simtit deloc ofensata pentru ca nu as avea de ce sa ma simt."Tu nu ai de unde sa stii cu ce am contribut eu pana acum ca sa le arat copiilor ca ceea ce trebuie ei sa sa-si valorifice sunt talentele si puterea de exprimare."Ai 18 ani sa fim seriosi ce sa stii tu la 18 ani? Nu iti dai seama ca esti si tu copil.Sunt satula de astea ca tine care spun ca au facut marea si sarea si judeca pe altul dar ele sunt mult mai rau sau poate in aceeasi situatie.Nu vreau sa te jignesc deoarece si tu ai vorbit foarte frumos si ar fi foarte urat din partea mea sa incep sa spun lucurui care m0ar devalorifica pe mine in primul rand si m-as contrui un statut de mahalagioaica.Eu nu am facut idiot pe nimeni ci chiar tu i-ai jignit mai indirect ..in Fine.Nu o problemele cu parintii acasa ii fac pe ei sa gandeaasca asa sau sa fie asa cum sunt..ci faptul ca mama, taatl fratele sora sau ce au ei mai mare ...nu au timp si pentru ei ..sa le spuna Uite ..asa sta treaba. Daca faci sex, si ....bla bla bla, te trezesti peste vreo noua luni cantand Nani Nani.Nu iti spun eu ca foarte putini parinti mai discuta asa ceva cu copiii sai, Nu vreau sa jignesc pe nimeni.Ok, fie nu mai dicut nimic! Paaa

| OnlineZ a răspuns (pentru alexxxu):

Sa ma simt ...Am 21 de ani omule nu sunt copila neinformata.iN FINE..cREZI CE VREI NU MA INTERESEAZA ABSOLUT DELOCwinking! o seara placuta!

| Cosmin1I a răspuns (pentru OnlineZ):

Eu cred ca tu functionezi pe baza de branza topita...

Sincer acum vad ca esti nascuta in 92 si diferenta intre noi este de vreo 2 ani asa daca nu ma inselhappy.
Nu zic ca am facut,,marea cu sarea'' pentru ca asta ar insemna sa mint, dar totusi m-am implicat ceea ce multi oameni nu fac.
In al doilea rand consider ca tu si iti spun a doua oara nu poti sa ma acuzi de faptul ca sunt intr-o situatie mult mai rea ca a lor sau in aceeiasi situatie, pentru ca nu sunt.Din fericire parintii mei m-au crescut in asa mod incat sa am o viziune clara despre ceea ce inseamna,, bine '' si,, rau''.
Gresesti foarte rau cand spui ca eu ii judec pe ei cand tot ceea ce am scris a fost un sfat/mesaj.
"Ai 18 ani sa fim seriosi ce sa stii tu la 18 ani? Nu iti dai seama ca esti si tu copil.'' -Vezi aici ma judeci.
,, Dar revenind sa spun lucurui care m0ar devalorifica pe mine in primul rand si m-as contrui un statut de mahalagioaica''-Scuza-ma dar de cand m-ai facut idioata ti-ai luat statutul de mahalagioaca.Nu esti constanta in afirmatiile tale ceea ce denota ca atunci cand mi-ai scris mesajul ai vrut sa pari altcineva.
- Ca sa nu mai zic de greselile de ortografie (care nu sunt 2-3) si trebuie trecute cu vederea!
Paaa!big grin

| adriang95 a răspuns (pentru OnlineZ):

"Ai 18 ani sa fim seriosi ce sa stii tu la 18 ani? Nu iti dai seama ca esti si tu copil."
Poate ca nu sunt in masura sa raspund la asta (tinand cont ca tu diferentiezi mult pe baza varstei), dar sunt unii (putini totusi) in ziua de astazi care sunt mai maturi la 15-16 ani si au o experienta de viata mult mai vasta decat majoritatea la 21-22.
Dupa felul cum vorbesti, nu ti-am descoperit decat o singura problema si anume cea mentionata in paranteza de mai sus, deci, felicitari, te numeri printre cei cu un rationament integru si o personalitate puternica, dar, sincer, mai degraba previi decat sa te ineci cu apa/mancare in timp ce citesti aberatiile unor generatii in declin.

Hmm!? Daca vrei sa ma jignesti, atunci nu ai decat sa o faci draga mea! Nu imi pasa ce crezi tu de mine, Nu neg ca esti o fata inteligenta laughingdar contrazici pe toata lumea de parca tu ai sti tot, nu vreau sa par altcineva. Daca te-am facut idioata asta nu inseamna ca sunt mahalagioaica pe bune!happyCred ca nu stii ce inseamna o mahalagioaica scumpo, ..Si greselile de ortografie laughingsa fim seriosi la computer scriind pe o nenorcita de tastatura un text atat de lung si plictisitor imi mai scapa cate un cuvant scris aiurea, asta nu inseamna ca sunt analfabeta ca stii ...cam asa ceva vrut sa spuiwinkingDaca vrei sa vezi cat sunt de inteligenta sau daca vrei sa vezi cine sunt putem face intr-un fel sa ne cunoastem Asta pentru ca nu imi place sa fac tam-tam pentru nimic.Te-am judecat daca ti-am spus ca esti copill, Pai esti copil fetita, si eu sunt inca nu gandim destul de matur inca vedem viata in roz..Si nu ma contrazice ca stii ca am dreptate.Nu ma lua cu texte ca stii..ca ai invatat, etc etc, Hai sa nu ne dam mari oameni luand texte dupa google.Ok? Mai bine incetam circul nu am de ce sa iti arat tie cine sunt sau ce sunt.Nu imi place sa ma laud, imi place sa demonstrez.Nu vin cu borbe goale ca altii aici ca nu are rost Ok. Daca vrei sa vb atunci lasa-mi un id ceva si o sa iti demonstrez ca eu sunt ceea ce zic ca sunt.Nu vreau sa par altcineva pentru ca ma mandresc cu mine scumpo! Asa ca Te pup! Noapte Buna!

| OnlineZ a răspuns (pentru adriang95):

Adrian,Multumesc pentru parere, respect am facut niste lucruri frumoase in viata de care sunt mandra, am trecut peste ele ca un om matur.Am fost fortata sa ma maturizez inainte de vreme pentu ca mi s-au intamplat multe lucruri urate in viata nu vreau sa intru in detalii..sa fii copil nu inseamna sa fii prost, ci doar sa crezi ca tot ce zboara se mananca.E frumos sa fii copil, doar ca unii uita acest lucru. lucrul ce ma enerveaza cel mai rau. este ca Nu ni se respecta parereile! NU trebuie sa ai o anumita varsta sa fii in masura sa raspunzi la o intrebare, Iti multumesc! O seara placuta!

| OnlineZ a răspuns (pentru Cosmin1I):

Hmm?! Nu imi pasa ce crezi de fapt nici nu meritai sa iti mai raspund inapoi! Mersi mult! O seara placuta!

Mah cert este ca nu esti analfabeta si esti chiar foarte ok ca persoana, insa m-am enervat putin pentru ca m-ai facut idioata.Cred ca si tu ai fi reactionat la fel daca cineva ti-ar fi zis acelasi lucruhappy.
Si pentru ca nu vreau sa mai facem show pe aici ( ca sunt sigura ca si-au luat spectatorii popcornlaughing) te las si ma duc si eu la culcare! Noapte bunahappy!

Ok puiule! Noapte Buna!big grin Si mie mi-e somn!

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns (pentru OnlineZ):

Scuze dar trebuie sa ti-o spun: esti o parasuta

| OnlineZ a răspuns (pentru Paulaaaaaaaaaa):

Multumesc frumos, fiecare cu parerea lui.winking

| Mădă0611 a răspuns:

Ai dreptate, dar pentru a procesa niste informatii e mare nevoie de niste neuroni, mai mult de 2, cine n-are, n-are. laughing

| PedoBarbie a răspuns:

Te pricepi ca psiholog sau ceva în genul acesta că văd că-ţi place să dai sfaturi.
Pe curând!

| One94 explică (pentru PedoBarbie):

Pai chiar am studiat psihologia si chiar am citit niste carti pe tema asta, deci cine ma contrazice nu prea are sansehappy

Răspuns utilizator avertizat
| One94 explică (pentru EllaBlackEyes):

Pai de obicei nu citesc cartile de pe net ( ma crezi sau nu treaba tabig grin).Am facut psihologie decat un an dar nu mi-a placut atat de mult incat sa zic,,Mama ce as vrea sa continui sa invat psihologie!laughing''.
Din cate ai scris tu acolo,tu ma intrebi de fapt ce as vrea eu sa fac ca sa le schimb atitudinea si prin ce metode(asta mai pe scurt si nu in termeni psihologici).
Mai eu una nu ma cred atotstiutoare (pentru ca nu sunt si nu sunt un om perfect),am si eu defectele mele insa cred ca am ajuns sa disting,, binele'' de,, rau''.
Nu cred ca un psiholog sau vreo teorie data de un anumit filosof ar rezolva ceva in cazul de fata(asta e parerea mea si poti sa imi dai exemple din cartea de filosofie cate vrei tu ). Vremurile se schimba iar conceptia oamenilor despre viata se schimba odata cu trecerea timpului( si aici vreau sa spun ca nu il poti compara pe Eminescu cu vreun poet roman actual pentru ca au ideei diferite si au trait vremuri diferite).
Degeaba le spune un psiholog(poate sa fie el/ea cel mai tare in domeniu) astora mici cum trebuie sa se comporte, ei in general nu asculta sfaturile decat de la prieteni.Un psiholog este vazut in Romania ca un fel de,, calau'' care vrea sa le schimbe total viziunea.De aceea consider ca e mai eficent ca noi astia putin mai mari sa incercam sa ii castigam ca prieteni si apoi sa le explicam ca ceea ce fac ei nu e intotdeauna bine.Copii au intotdeauna tendinta sa ia ca model pe cei mari ( din cauza asta am ajuns in situatia asta), dar sunt suta la suta sigura ca daca noi astia mai mari am incerca sa stam macar 5 minute de vorba cu ei cand ii vedem asa mai aerieni si mai tristi, iti spun eu ca le aducem un zambet pe buze.
Din pacate lumea noastra e formata numai din oameni tristi si care nu au timp decat pentru ei.Noi inca nu am invatat cum sa fim uniti si cum sa ne ajutam intre noi!big grin.
Acum asta e parerea mea, tu poti sa ma contrazici acum cat vrei!

| One94 explică (pentru EllaBlackEyes):

Eram suta la suta sigura ca studiezi psihologia la facultate, cunosti foarte bine termenii si ai o gandire mai altfel ( am mai vazut intrebari la care ai raspuns).
Nu sunt interesanta de domeniu tocmai pentru ca nu vad ca as avea o inclinatie spre psihologie, eu sunt asa mai strong si mai incapatanata si cred ca as avea mai multe sanse daca as studia la facultate drepturile omului ( Si asta nu in Romania).
Stiu de chestia aia pe care v-a ziso profu vostru, am facut si eu in clasa 10 psihologia cu un prof care zicea acelasi lucru laughing
Mersi mult de ajutor si spor acolo la invatat sa fi o psiholoaga buna big grin.Eu ma duc sa mai invat pentru BAC ca am o gramada de facut. Mai vb, pa pa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel gandesc si eu... unele cauta tipi mai mari decat ele pentru ce nu stiu.

| One94 explică (pentru anonim_4396):

Da stiu big grin
Parerea mea este ca ar trebui sa isi gaseasca macar pe cineva de varsta lor.

| Inemes a răspuns:

Degeaba, nu o sa inteleaga;-j

| Labyrinth a răspuns:

Te simţi mai mândru/ă că ai scris sulul ăsta de hârtie igienică pe site?

| One94 explică (pentru Labyrinth):

Da mah da chiar ma simt.Ai ceva impotriva?laughing
Ia nu mai fi asa negativist/a si du-te si asculta Gangam Styletongue

| darrio2007 a răspuns (pentru One94):

Lasa-l in pace.Cred ca face parte din acea categorie.

| ДdД a răspuns:

Este adevarat tot ce ai scris.Din pacate nu multi o sa ia in serios sfatul tau. Felicitari pentru modul in care gandesti!

| One94 explică (pentru ДdД):

Mersi mult!big grin

| adyi370 a răspuns (pentru One94):

Eeee ce mai acum ai ces dorresc copii la 7 ani cu tel care mai decare si noi in 97 20 nu stiam ce era tel daca fumeza si le spui ceva zici ca le dai in capt sun unu care isi permit sunt alti ca nu isi permit generatia asa ie buna intr-un fel in alt fel merge pe rapa parinti nu ai timp ca no asta ie

| caus3lov3ya a răspuns:

Punctul 11 tu ne zici noua sa lasam baietii si sa invatam si dupa doua cuvinte ai scris,, lasa-ti,, laughing))) ma bucur ca ai 18 si nu stii gramatica. Eu am 14winking

| One94 explică (pentru caus3lov3ya):

Ma bucur ca ai remarcat greseala mea si nu vreau sa mai ma contrazic cu tine.Cat despre faptul ca nu stiu gramatica si etc iti dau un anunt :Sunt la cel mai bun liceu din orasul meu, nu nu am ajuns aici pe pile ( adica am invatat), stiu 4 limbi (de aici poate mai pun niste cuvinte aiurea sau niste virgule).Am primit de 3 ori pana acum bursa de studiu in afara ( deci am stat cam o luna sau doua intr-o anumita tara si asta cam in fiecare an in afara de cls 9).
Sunt foarte atenta la gramatica mea atunci cand scriu, pentru ca btw in timpul meu liber sunt si scriitoare ( scriu pe un site care nu e romanesc).
Asa ca acum ca te-am lamurit cu cine vorbesti ( si asta nu e tot) eu zic sa te intorci la temele tale si cand o sa iti formezi o mentalitate proprie sa te intorci si sa vorbesti cu minehappy

| caus3lov3ya a răspuns (pentru One94):

Chiar nu am vrut sa o spun cu rautate daca m-ai inteles gresit imi cer scuze. Aaa si poate imi dai si mie site-ul acela de care ai mentionat mai sus ca sunt tare curioasa!

| 私は日本が大好き a răspuns:

Apreciez foarte mult ceea ce ai scris, ai mare dreptate, greu gasesti persoane care sa gandeasca asa :*

| sakura1234 a răspuns:

Onlinez,ai foarte mare dreptatekiss dar si one94 are intr-un fel sau altul cert este ca nu toti copii sunt asa, si poate ca parintii le explica copiilor ce e bine si ce nu dar daca ies afara in tot felul de anturaje se strica...si in multe cazuri da,nici parintii nu dau atentie copiilor mai deloc, eu de exemplu o am doar pe mama tatal meu a lasat-o pe mama mea cand a aflat ca este insarcinata si m-a afectat foarte mult si de parca nu ar fi fost de ajuns mama s-a recasatorit si m-a lasat in grija buniciilor mei care ii cam doare in cot de mine mereu ma cearta, ma bat, si fac tot felul de chestii din cauza carora am decazut in ochii celorlalti din jurul meu deci, da sunt si parintii de vina dar nu intotdeauna..eu am facut sex la 15 ani si tin sa spun asta pentru toate fetele ca or sa le para rau daca incep de la varsta asta, baiatu cu care am facut sex nu m-a lasat balta este si in ziua de azi cu mine si vreau sa ma mut cu el doar ca sa scap de ai mei, si mi-ar parea rau sa aflu ca si celalalte fete ai facut la fel pentru ca nu toate avem parte de "baieti buni" sa zicem dar daca esti genu de fata sa umbli cu decolteuri adinci la 15-17 ani si sa umbli cu fuste mini este logic ca baietii te vor doar in pat pentru ca nu insipiri incredere si nici o aliura de fata cuminte, eu nu am umblat cu fuste mini si nici cu decolteuri pentru ca nu mi s-a parut necesar am spus ca cine ma place ma place si asa...in fine deci ganditi-va mult si cum am spus ambele persoane eu dreptatekiss o zi buna

| zubby05 a răspuns:

Tu esti cea mai tare! Ma bucur ca sunt persoane asa ca tine... in ziua de azi greu se mai gasesc astfel de oameni cu "cap" :*:*:*

| One94 explică (pentru zubby05):

Mersi mult big grin
Sper doar ca se mai gasesc si alti copii sa citeasca chestia de mai sus si sa realizeze ca viata nu inseamna numai SEX!

| ReYNoIoNuTzCs a răspuns:

Si cine crezi ca sunt vinovati ca ei/ele se comporta asa?

| One94 explică (pentru ReYNoIoNuTzCs):

Pai :
1.Se uita la televizor la prostii
2.Se uita pe laptop la prostii
3.Parintii nu au timp de ei
4.Prietenii lor au o influenta negativa asupra lor.

| ABCDEFGHIJKLM a răspuns:

Adevarat!

| Killer1045 a răspuns:

Si ce e cu asta eu nici nu stiu ce e Metin.
Si am 11 ani eu nu-mi fac avint sa fac s*x.
Tu cred ca cind erai mica iti place de cineva si imblai cu panorama ca sa te placa

| Valentina220033 a răspuns:

Asta trebuia sa fie o întrebare?!
Eu știu ca aici se pun numai ÎNTREBĂRI!

| GixGixy a răspuns:

Ai mare dreptate draga! Din partea mea ai FUNDA! :**

| Succeseeee a răspuns:

Sa stii ca ne asemamnam, intr-un felhappy Am 15 ani si sunt sigura ca dragoste acum nu exista..Eu la 18 ani daca as vrea sa am un iubit, fetele innebunesc facind diferite prostii pentru ei dar sunt sigura ca nu merita. Am o colega de clasa care a avut deja citva iubiti si ea sufera pentru ei dar eu rid de ea si zic ca este proasta, iar ea mereu imi zice ca vei ajunge si vei vedea sau ca nu stiu ce inseamna asta, Doamne nu stiu cum sa o conving ca eu am cap pe umeri si stiu si singura ce e o dragoste adevarata dar nu o bataie de joc,, eu sunt mai populara sau nu stiu cum sa-i zic...getele de azi sint usuraice si in mare masura proaste..eu nu as face acest lucru la viata mea niciodata. daca te va iubi cu adevarat nu vei avea parte de suferinta din partea lui tongue

| casandrra a răspuns:

Sfatul meu "mah" este sa mai treci pe la scoala sa inveti gramatica si pe urma sa pretinzi ca ii poti invata ceva pe cei de 10-15 ani. Si inca ceva, nu mai generaliza aiurea!

| One94 explică (pentru casandrra):

Eu intotdeauna utilizez,, mah'' in loc de,, ma'' pe mess/TPU/fb/. Imi este mai usor si suna mai binehappy.
Nu am generalizat ci am dat niste sfaturi cine le asculta, le asculta cine nu asta etongue
Sunt constienta ca unii copii intre 10-15 ani stiu deja lucrurile astea, dar sunt unii care vin aici pe TPU si pun intrebari big grin.
E intentia mea era sa clarific lucrurile asta!

| casandrra a răspuns (pentru One94):

Inteleg ce vrei sa spui, dar modul in care l-ai spus "pentru toti copii", nu e generalizare? Si apropo "pentru toti copiii" ar fi mai corect, iar "decat" se foloseste doar dupa o negatie, si as putea continua cu greselile, si zic asta pentru ca am vazut ca i-ai atras atentia unei alte persoane pentru greselile de ortografie. Daca tot vrei sa invete ceva copiii de 10-15 ani de la tine, de ce sa nu fie si gramatica?

| IonutJohnJuanJeanGiovanni a răspuns:

Nu conteaza ca ai 18 ani, ce ai spus tu e foarte important, mai ales nr 11, daca ai carte ai parte, nu ai carte nu ai parte, cele/cei care nu vor invata nu vor ajunge nimic, pentru ca parintii lor nu vor trai la infinit.

| leobossuBOSS a răspuns:

Am 12 ani si sunt din BRAILA.