| PlayersGonnaHate a întrebat:

Bun deci aa pe la o postare am inceput sa vorbesc cu o tipa si faza e ca mi-a atras atentia din prima dar faza e ca se cam da unu la ea si nu stiu nu vreau sa mi-o fure da eu sunt si fuckboy si nu stiu dar imi place de ea da nu stiu cum sa ii spun si ma simt super gelos cand vorbeste cu ala si ea asteapta ca eu sa fac primul pas dar nu stiu cum. Deci cum ii pot spune ca vreau ceva serios cu ea?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Inseamna ca o iubesti de fapt, daca ai facut sex cu ea si nu iai spus ca vrei o relatie e normal ca ea sa vorbeasca cu alti, vorbeste cu ea ca vrei relatie si ca o iubesti asta daca si ea simte ceva pentru tine desigur, alta viitoate lasa de astea ca esti o persoana emotionala, numai sta si grabestete ca o vei pierde

| DarkCrina a răspuns:

La o postare? Adica pe TPU? Adica nu o cunosti? Adica cam cat ai vorbit tu cu ea? Adica de ce o placi? Adica, sigur o placi si nu e de fapt vorba de rivalitatea cu celalalt tip? Zi si tu mai multe ca nu ne dam seama despre ce e vorba si n.am vrea sa iti dam sfaturi de pomana.

| PlayersGonnaHate explică (pentru DarkCrina):

Nu pe TPU moor si da o plac tipu ala ma enerveaza doar

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Daca erai fuckboy nu iti pasa. Asta e si ideea... Dar totusi daca esti fucknoy sunt convins ca stii sa o bagi in pat big grin

| PlayersGonnaHate explică (pentru TheLoveDoctorr):

Dar nu stiu gen is fuckboy ok dar nu stiu daca simt sau nu ceva plus ca nici nu o am cu chestiile gen relatii.