| bibomia a întrebat:

Bun se intampla ceva cu relatia mea, si am nevoie de niste sfaturi pentru ca nu stiu cum sa reactionez nu stiu cum sa ma comport in situatia de fata, nu stiu daca trebuie sa renunt si sa imi vad de treaba mea. Prietena mea este in vacanta si cum e si normal iese afara cu alte fete alti baieti, lucru care nu ma deranjeaza, si nu i-am interzis asta, acum doua seri ea a iesit afara cu acelasi grup, dupa 12 noaptea, toti au plecat acasa in afara de ea si un alt baiat ( specific ca acest baiat este vecinul iei, o place, vrea sa se culce cu ea, si odata a intrat peste ea in casa propunandui sa se culce cu el, ea mia vorbit despre el ca nu il suporta ca este obsedat si ca nu vrea sa stea in preajma lui ), in acea seara el i-a propus sa mearga la un suc cu el, fiind 12 noapte, ea a acceptat si s-a dus, nu am putut da de ea la telefon, intorcanduse acasa la ora 2 noaptea ( nu ma gandesc ca a stat cu el sau ceva de genu am incredere in ea si nu cred ca mar insela ) dar m-a deranjat foarte tare, in seara aceasta imi trimite niste poze cu o conversatie dintre ea si curierul care ia adus niste lucruri, acesta se dadea la ea, si ea tot ii raspundea la mesaje, in urma cu o saptamana vorbea cu un baiat, si acela se dadea la ea, si am vazut ca ea, ia scris * iubii *, ea fiind intr-o relatie cu mine ( nu pot sa va zic cat m-a durut lucrul acesta si cat de dezamagit am fost ).
Sunt o persoana geloasa, dar sunt gelos pentru ca o iubesc foarte mult, dar nu i-am interzis sa nu iasa sau sa nu vorbeasca cu alti baieti, i-am spus doar sa aiba o limita in asta, sa stie cand sa se opreasca.
Precizez ca eu chiar daca primesc un mesaj de la o fata nici nu il citesc, nu dau likuri la fete, doar sa nu ii dau motive de gelozie, sau sa se simta aiurea.
Acum o zii, i-am trimis un mesaj, spunandu-i ca vreau sa ma duc sa alerg o ora, si sa stiu daca o deranjeaza acest lucru, ea mi-a raspuns cu * pa *.
De fiecare data cand ii spun ca ma deranjeaza aceste lucruri, imi raspunde sec, sau imi spune ca ia nu ma tine cu forta langa mine.
Avem o relatie de un an jumate, si nu stiu cum sa ma comport daca ar trebui sa ma despart de ea, pentru ca are comportament de fata neserioasa.
Am nevoie de niste sfaturi, chiar nu stiu ce decizie sa iau!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Athenaaa a răspuns:

Încearcă sa nu mai fii așa gelos.Normal ca ea te înșală dacă ea se simte sechestrată lângă tine.Las o un pic fără mai vb cu ea de lucrurile acestea. Apoi încercați sa va vedeți când vine și vorbește cu ea de-abia după ce va vedeți fata in fata ii zici tot ai tot o data ei o decizie dacă te despărți de ea sau nu

| bibomia explică (pentru Athenaaa):

Cum sa se simta sechestrata daca eu nu ii interzic nimic, o las sa iasa cand vrea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost sincer cu ea, i-ai spus ce te deranjează, nu i-ai interzis lucruri, doar să aibă o limită, tu din proprie inițiativă ai refuzat contactul cu alte fete pentru a nu o face să se simtă prost-ciudat wtv, ești gelos pentru că o iubești, din ce înțeleg nu ești obsedat de asta, doar vrei mai multă implicare din partea ei, cel mai probabil.
Tu doar încearcă să te distanțezi de ea, ocupă-te de alte lucruri, nu te mai gândi la această chestie, las-o pe ea să te caute, să își revină, să se întoarcă, dacă nu o face și clachează, te înșeală sau alte k.k.t, despărțirea e singura cale, nu poți sta într-o relație toxică, nu merită, asta duce la depresie și alte chestii.

| mihai69 a răspuns:

Vezi şi tu cum merg lucruriĺe şi după o vreme discută cu ea. Spune-i ce nu îți place şi spune-i că dacă vrea să fie în continuare la fel de uşuratică, te desparți de ea.

| MidnightR a răspuns (pentru Athenaaa):

Da,ma,o sechestreaza una doua. Daca o sechestra, nu se mai intampla nimic de mai sus.Mai degraba o cam doare in ** pe ea.
Pe bune se dau toti la ea? Si curierul? Sfanta mica si nevinovata ce e.

| RyanGeorge a răspuns:

Salut, parerea mea este ca ea nu te mai iubeste atat timp cat ea iti raspunde mereu in sec / scurt si la obiect pentru mine acest lucru este clar,
Las-o mai bine, daca iti este greu atunci ii spui ca vrei sa faceti o pauza in relatie si vezi cum o primeste iar cu timpul te indepartezi de ea, crede-ma asta este cel mai bine acum si nu mai tarziu.