| Borntohelp a întrebat:

Bun TPU! Am nevoie de niste sfaturi... Deci in ultima vreme nu prea mai am erectii probabil dintr-un motiv pshihologic deoarece am 14 ani si m-am masturbat decat un an, in care nu am intampinat absolut nici un fel de problema si nu am fost dependent niciodata.Trebuie sa recunosc ca am citit cateva lucruri pe internet de care am fost destul de speriat si chiar si acum cand scriu asta sunt laughing). Daca are vreo legatura tot in ultima vreme am luat niste medicamente pentru dormit care nu stiu daca influenteaza asta dar probabil ca da...Trebuie sa precizez de asemenea ca imi e foarte rusine sa intretin o discutie pe tema asta si ca nu am diabet sau boli cardiace.

8 răspunsuri:
| i0oOoOo0 a răspuns:

Buline pentru somn, la varsta asta...
Nu stiu care e intrebarea. Motivul poate fi si ca te-ai indragostit ^^. Mai trezeste-o si tu dimineata daca nu se trezeste singura laughing

| Borntohelp explică (pentru i0oOoOo0):

Asta ar fi poate. poate un motiv pentru ca mda...e putin cam evident ca m-am lasat de masturbare :/ si bulinele alea pentru somn le-am luat doar in perioada asta ca in rest nu.

| i0oOoOo0 a răspuns:

Poate o sa zici ca e o prostie, dar la mine a mers :). Sa sti ca si eu am patit-o si da era un blocaj mintal din cauza emotiilor ca voi intalni fata... Dupa cateva zile am observat schimbarea dimineata (sti u ce schimbare :)) )
http://youtu.be/OQJoEI5ATO8

| Borntohelp explică (pentru i0oOoOo0):

Voi vedea ce se mai intampla..., poate vorbesc cu tatal meu sau ceva :/

| grab a răspuns:

Cam de la pastilele alea ar putea fi. cauta prin prospect si vezi daca au in componenta ceva psihotrop sau inhibitori de receptori ai principalilor neurotransmitatori. oricum incearca sa scapi de ele sub atenta supraveghere a amedicului care ti le-a prescris si sa iti induci somnul prin miscare care sa te oboseasca si un regim alimentar sanatos.
stima!

| Emilian65 a răspuns:

Mai copile, eu ti-am raspuns la o intrebare a ta la inceputul acestei saptamani, si-ti spuneam ca masturbarea te duce cu timpul la pierderea potentei sexuale. Din ce spui tu deja ai ajuns, la 14 ani, sa nu mai ai erectii multumitoare. Lasa masturbarea si fa-ti o prietena cu care sa te iubesti cu adevarat.

| Borntohelp explică (pentru Emilian65):

Cam totul a revenit la normal acum... si da. m-am lasat de masturbare daca nu e destul de evident :/

| doctorandus a răspuns (pentru Emilian65):

Masturbarea ar duce la pierderea potentei? Iar ai fumat covoare?