anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A aparut cineva in viata mea. Este vorba despre verisorul iubitului prietenei mele cele mai bune. Se numeste Cristi. De cateva seri tot iesim in formula asta si ne aruncam priviri lungi si zambete. Acesta a facut rost de nr meu de la iubitul prietenei mele. In aceeasi seara m-a condus acasa si ne-am sarutat. A doua zi am vorbit prin mesaje si am iesit in aceeasi formula in oras, l-am sunat sa vina inaintea mea, iar cand ne-am vazut a fost doar un pupic simplu pe buze, desi in seara anterioara au fost saruturi luuungi si imbratisari. Cand am ajuns acolo acesta m-a tinut de mana pe sub masa, m-a mangaiat pe picioare, dar inainte eu aflasem ca i-a spus iubitului prietenei mele ca vrea sa luam lucrurile incet, sa nu le grabim, dar el ma mangaia, imi facea ochi dulci si m-a condus acasa, am stat imbratisati, ne-am giugiulit si ne-am sarutat, mai mult de jumate de ora. Iar astazi nici mesaj, nici nimic. Ce sa inteleg eu de aici? Cum sa procedez?! Va rog sa ma ajutati!

3 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Ei na, stai linistita. Orice om mai are si nevoie de pauze, dar poate chiar are si treburi de facut. Daca nu te suna sau nu iti da niciun mesaj pe seara aceasta, suna-l tu, dar nu de mai mult de 2 ori. Deodata ce a facut toate alea, presupun ca nu a facut-o doar ca sa se simta el bine de cateva ori apoi sa te lase. Stai linistita, suna-l tu daca el nimic, sau vorbeste cu iubitul prietenei tale, sau chiar cu prietena ta. Sper sa mai iesiti. Bafta si relatie fericita impreuna!

| IonelaMariaaa a răspuns (pentru Florenta16):

Din cate am inteles de la iubitul prietenei mele, Cristi a spus ca vrea sa luam lucrurile usor, sa nu ne grabim, deoarece chiar vrea o relatie serioasa cu mine. Cei doi se cunosc foarte bine, deci presupun ca iubitul prietenei mele stie ce vorbeste. :-)

| CheLoo23 a răspuns:

Acest Cristi se pare a fi un gentalman happy ma refer ca el chiar ia aceste lucruri cu incetisorul e foarte bine vrea sa te cunoasca mai bine inainte de o posibila relatie
Sfatul meu ramai asa cum esti adica asteapta toate de la elwinking doar tu poti lua decizia dupa un anumit timp (3-4-5) zile daca vrei sa ai o relatie cu el daca se merita sau nu doar tu stii ascultati inima happy mult noroc bye happy