Ei na, stai linistita. Orice om mai are si nevoie de pauze, dar poate chiar are si treburi de facut. Daca nu te suna sau nu iti da niciun mesaj pe seara aceasta, suna-l tu, dar nu de mai mult de 2 ori. Deodata ce a facut toate alea, presupun ca nu a facut-o doar ca sa se simta el bine de cateva ori apoi sa te lase. Stai linistita, suna-l tu daca el nimic, sau vorbeste cu iubitul prietenei tale, sau chiar cu prietena ta. Sper sa mai iesiti. Bafta si relatie fericita impreuna!
Din cate am inteles de la iubitul prietenei mele, Cristi a spus ca vrea sa luam lucrurile usor, sa nu ne grabim, deoarece chiar vrea o relatie serioasa cu mine. Cei doi se cunosc foarte bine, deci presupun ca iubitul prietenei mele stie ce vorbeste. :-)
Acest Cristi se pare a fi un gentalman ma refer ca el chiar ia aceste lucruri cu incetisorul e foarte bine vrea sa te cunoasca mai bine inainte de o posibila relatie
Sfatul meu ramai asa cum esti adica asteapta toate de la el doar tu poti lua decizia dupa un anumit timp (3-4-5) zile daca vrei sa ai o relatie cu el daca se merita sau nu doar tu stii ascultati inima mult noroc bye