| andr3y03061998 a întrebat:

A fost o fata caruia i-a placut foarte tare de mine insa mie nu imi placea de ea si nu o bagam in seama Dar dupa o luna cand nu ii mai placea de mine si mi-a zis asta... Am inceput sa fiu eu inebunit dupa ea. Acum nu stiu ce sa fac sa ma placa din nou! ajutati-ma va rog! Dau funda!

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Mda situatie tipica. Cand te place o fata/baiat ii spui ca nu il/o placi si sa te lase in pace, insa in interior te umfli in pene ca se tine dupa tine.
Eu nu inteleg de ce ti-a spus ca nu te mai place, asta e un semn ca minte si ca te baga in seama.
Sunt mari sanse daca incepi sa stai cu ea, te comporti frumos, sa radeti, sa o iei in brate in joaca si sa o pupi pe obraz, sa se indragosteasca iar.
Acum depinde daca ea te respinge nu mai incerca. Dar daca ai tupeu nu prea cred ca se va intampla asta, pentru ca de obicei fetele cedeaza usor ( pacat laughing)
Succes sa o "cuceresti". :d

4 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

Aaaa...pardon!? Tu chiar crezi ca ai convinge o fata sa se intoarca din nou la tine? Ok, daca ea vrea sa se lase calcata in picioare va accepta.Bineee,poate ca am fost un pic cam dura.Nu stiu ce sa zic. Daca ea te placea intr-adevar de ce sa nu te mai placa o data? Dar, nu fii foarte sigur de asta.Numai daca era innebunita dupa tine ar putea sa scormoneasca prin suflet si sa te dezgroape din amintiri.

| normally a răspuns:

Of prostuti sunt baietii! Acum fata sigur e suparata pe tine, poate crede ca vrei acum doar sa iti bati joc de ea. vorbeste cu ea si spune-i ca-ti place de ea.winking o sa vada ca esti sincer!winking mult noroc! si gandeste de 2 ori inainte de a actiona!winking

| andr3y03061998 explică (pentru kattya96):

Multumesc! big grin

| Andreea153 a răspuns:

Sunt fata si mi s-a intamplat exact la fel cu un tip, ma rog, rolurile erau vice-versa. thinking Asa-i viata, ne dam seama de noroc dupa ce il pierdem. sad