| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a întrebat:

A o problema
Eu vorbesc cu un baiat si baiatul ala are un prieten mai mare cu doi ani (are 22 de ani), vreau sa zic ca eu am 14 (ciudat) acum cateva zile el a venit cu el la piscina si ne-am intalnit toti acolo am facut cunostinta si mie acum imi place de prietenul lui.El (prietenhul meu)mi-a spus ca ala o intrebat de mine si ia sp ca vb cu el.Si nu stiu cum sa-i spun asta.Ce sa fac?crying((
Funda!

12 răspunsuri:
| Sweete a răspuns:

Woow.Deci tu ai 14 ani si prietenul tau 22? E ceva! Nu vreau sa te enervez, dar nu crezi ca ar trebui sa ai iubiti de varsta ta? In fine, asta nu ma priveste pe mine.Deci ii poti spune ca te atrage alta persoana, si ca ve-ti ramane prieteni. Daca nu intelege, il poti ruga sa te inteleaga, si ii poti spune catu esti inca destul de mica, si e normal sa te atraga mai multe persoane.
pup pissy.

| math a răspuns:

Zic ca ar trebui sa te pui pe citit carti de varsta ta, ca stai cam prost la capitolul exprimare! happy

| Ionutk112 a răspuns:

Si dupa, cum o sa se simta, baiatul cu car e vorbesti acum, sa ii fure prietena prietenul lui cred ieu cel mai naspa lucru, vb in continuare cu cel care vorbesti acum.

| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ explică (pentru math):

Si de asta nu mai poti tu!?
Eu am pus o intrebare buna, rea... unii o inteleg.

| math a răspuns (pentru ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ):

Tu fetita, tu gandesti putin? Tu 14 anisori, el 22batting eyelashes! Aici nu mai tine faza cu "Dragostea nu are varsta day dreaming". Gandeste-te putin spre binele tau, parintii tai ar fi de acrod? raised eyebrows Eu nu prea cred. Cred ca familia ta isi doreste un copil normal [ pe plan sentimental ] nu cu un tip de 22 de ani! Si nu o lua asta ca fiind ceva rau, sau ca te cert pentru. ca oricum te doare undeva de parerea mea, dar e copilaria ta si traieste-o cum trebuie! :*

| Ofiintă a răspuns:

Ce ar vrea un baiat de 22 de ani de la o pustoaica de 14 ani?
Raspuns: Nimic
Nu iti face iluzii privind ca ala posibil ca te place pentru ca te inseli de una singura, eu zic sa mai lasi baietii.

| diia29 a răspuns:

Daca prietenul tau are 22 atunci celalalt 24 si la varsta asta crezi ca un om poate iubi o adolescenta? iti spun eu ca nu.
prietenul tau(chiar daca e mai mare) poate se va simtii naspa cand va auzii ca iti place de pr lui.
dar pr lui te place? nu ai zis ca te place, dar daca nu a dat nici'un semn ca te'ar placea mai bine apropiete de pr tau.
daca a dat semne ca te place poate i'a spus prietenul tau sa se dea la tine sa vada daca esti interesata de altul
oricum eu nu cred ca nu ar trebui sa stai cu niciunu
sunt prea mari pentru tine, gaseste unul pana in 18 ani, iti spun eu ca te'ai intelege mai bine cu unul mai de varsta ta
nu cred ca tii cu adevarat la pr tau daca esti atrasa de pr lui,
oricum nici el nu ii este pr adevarat daca vrea sa i ia prietena.

si nu lua la suflet tot ce zic fraierii astia la comentarii, n'au pic de creier.

sa'mi zici ce'ai hotarat sa faci:*:*:*:*:*
succeshappy

| Burondo a răspuns:

Ok in primul rand majoritatea zic ca prietenul tau are22 eu am inteles ca prietenul prietenului taua re 22 deci prietenl tau are 20 thinking ma rog asta nu e e important. eu zic sa ii zici pur si simplu ca nu crezi ca relatia sta o sanmai tina. ca.
(gasesti tu niste scuze ) si ii zici ca vrei sa te desparti de el. si gata happy

| BeastMaster a răspuns:

Sunt si eu la plimbare pe la categoria asta si se pare ca tot le fel e...plina cu fetite proaste cu inchipuiri care ajung sa isi piarda virginitatea la 14 ani.
Si sa te scutesc de cateva comentarii inutile si stupide pe care ar urma sa mi le faci cum ar fi ca tu nu ai face asa ceva cu ala de 22 de ani, inainte de orice ( ca sa fac si eu o fapta buna ajutandu-te) fa un exerciti de imaginatie si pune-te in locul aluia de 22 de ani si gandeste-te ce nevoi ai la varsta asta. Daca esti chiar asa de prosta pe cat pari nu o sa iti dai seama si asta e...lume e plina de fetiscane ca tine ca nu isi dau seama ca unu de 22 de ani ia una de 14 doar pentru ca a gasit si el ceva in care sa si-o bage.
Si sa stii ca eu sunt de acord ca dragostea nu are varsta, dar mai stiu ca daca vrei sa stai cu unu mai mare unul trebuie sa faca compromisul sa se adapteze la varsta celuilalt si nu cred ca acela va fi el.

| sowhatt a răspuns (pentru math):

rolling on the floorlaughing Nicaieri nu tine fraza "Dragostea nu are varsta!" dupa parerea mea.Acum vezi pustoaice de 12-13 ani si gravide... oricum daca chiar vrei sa-ti faci un prieten alege-ti unul de varsta ta...totusi.winking

| madness2021 a răspuns (pentru BeastMaster):

Tocmai m-ai scutit de atata scris laughing nici eu nu o puteam spune mai bine laughing

| jedi_8834 a răspuns:

Mare c___a o sa ajungirolling on the floor