| AmiraAhmad a întrebat:

Bună.
Aș vrea câteva sfaturi/explicații în special de la băieți.
Vedeți, dragilor, plac un tip mult, cam de un an. Având în vedere că toată chestia asta a rămas secretă (absolut nimeni nu știa ce simt ) pot spune că am avut parte de o minune și m-a observat într-o zi, în oraș, și i-am plăcut cică. Am vorbit de vreo câteva ori ( nu față-n față ) și a rămas să ne vedem după ce începe școala, eu trebuind să plec la maică-mea în Constanța ( am intrat acum în a 12-a ). Toate bune și frumoase, a avut și el drum în zonă vreo două zile, nu ne-am întâlnit că nu am avut cum, însă îi recomandasem niște locuri mai faine de frecat menta.
Pot spune că e un tip inteligent, ba chiar oleacă sarcastic ( fix genul meu, și credeți-mă când spun că un tip care iubește cărțile mi se pare de o mie de ori mai sexi ). Lăsând la o parte asta, de atunci, de la mare, nu am mai ținut legătura ( cred că au trecut vreo 3 săptămâni ). Mi-a promis în acea perioadă că ne vom întâlni. A început școala ( mare noutate v-am spus, nu? :d ). Suntem în același liceu, sunt mai jos cu un etaj decât el și îmi știe clasa. Mă așteptam să îmi trimită un mesaj, să vadă dacă mai trăiesc, că nu alta, dar nu îmi făceam speranțe să mă viziteze în clasa...dar totuși nimic. A trecut astăzi pe lângă mine și vreau totuși să cred că nu m-a observat. Nici nu am certitudinea că mă va recunoaște, sincer. thinking și sper că dacă vede asta să se simtă și să-mi scrie. laughing

Revenind,
Ce ar putea însemna asta? E posibil să-și fi pierdut interesul pentru mine? Nu vreau să par disperată și nici să-l deranjez totuși. Nu știu ce să fac, să-i scriu? ( tind să explic că nu doar el a început neterminatele noastre conversații de-a lungul acestei vacanțe! )
Și nu, nu vreau răspunsuri de genu " lasă, fato, că mai ai un an și mergeți la facultate și se duce la naiba-n praznic relația pe care o visezi " laughing

Oricum, mulțumesc și o zi frumoasă să aveți!

Răspuns Câştigător
| Broadband a răspuns:

Eu cred ca nu e interesat sad trebuie sa fii imbecil sa nu bagi o fata in seama daca o placi, deci asta cred.ori e prost ori timid nu stiu sigur. luati atitudine nu mai stati, fa tu primul pas si intreaba-l de vorba happy vezi cum vorbeste si iti dai seama imediat...voi fetele sunteti date naiba laughing si va prindeti daca un baiat e timid sau idiot tongue

6 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai, pai, pai!? De ce n-ati mai tinut legatura?

Nu e chiar usor sa vina la tine in clasa, daca nu prea cunoaste pe nimeni de acolo si nici tu te-ai intalnit cu el pana acum, ii e greu sa se intalneasca cu tine, dar cu o clasa intreaga din care poate stie doar cativa...

Da, se poate sa-si fi gasit alta fata... Gaseste si tu un subiect si mai intra cu el in vorba, pentru ultima data si vezi ce se intampla, intreaba-l de un manual ceva, le cumparati anul asta, spune ca nu gasesti pe nicaieri...

| neutrino a răspuns:

Daca aceasta problema ar fi pus-o o copila, asa cum ai pus-o tu, nu m-as fi mirat... Probabil ca l-a speriat locurile pe care i le-ai recomandat sa va intalniti. Preferabil este sa nu-i scrii nimic.

| sofisis a răspuns:

Ca si lectie de viitor: cand un om vrea ceva de la tine, va face si imposibilul sa primeasca. In cazuri extreme chiar si impotriva vointei tale.Bine, aici intram in domeniul penal asa ca e alta discutie.
Cu alte cuvinte... daca a lasat-o moarta, inseamna ca nu ai prezentat un interes atat de mare inca de la inceput.
Ii poti scrie la modul amical, la modul "hei, ce mai faci" dar atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca fierul nu e batut cand e cald...
si la faza cu "nu m.a observat " mintete tu in continuare laughing. daca vrei sa fii sigura totusi, trimite-i macar o data un mesaj. daca nici dupa asta nu iti scrie / nu vine la tine in clasa e clar ca omul numai da 2 bani pe tine.

| UzOm a răspuns:

Tipul ori te-a băgat în zona prieteniei, ori are multe probleme în perioada asta. De obicei tipii inteligenți au multe probleme, nu ca gunoaiele societății.

| altrix a răspuns:

Baga-l in seama!
fa tu primul pas.
cred ca vrea sa vada daca si tu esti interesata de el.