Eu cred ca nu e interesat trebuie sa fii imbecil sa nu bagi o fata in seama daca o placi, deci asta cred.ori e prost ori timid nu stiu sigur. luati atitudine nu mai stati, fa tu primul pas si intreaba-l de vorba vezi cum vorbeste si iti dai seama imediat...voi fetele sunteti date naiba si va prindeti daca un baiat e timid sau idiot
Pai, pai, pai!? De ce n-ati mai tinut legatura?
Nu e chiar usor sa vina la tine in clasa, daca nu prea cunoaste pe nimeni de acolo si nici tu te-ai intalnit cu el pana acum, ii e greu sa se intalneasca cu tine, dar cu o clasa intreaga din care poate stie doar cativa...
Da, se poate sa-si fi gasit alta fata... Gaseste si tu un subiect si mai intra cu el in vorba, pentru ultima data si vezi ce se intampla, intreaba-l de un manual ceva, le cumparati anul asta, spune ca nu gasesti pe nicaieri...
Daca aceasta problema ar fi pus-o o copila, asa cum ai pus-o tu, nu m-as fi mirat... Probabil ca l-a speriat locurile pe care i le-ai recomandat sa va intalniti. Preferabil este sa nu-i scrii nimic.
Ca si lectie de viitor: cand un om vrea ceva de la tine, va face si imposibilul sa primeasca. In cazuri extreme chiar si impotriva vointei tale.Bine, aici intram in domeniul penal asa ca e alta discutie.
Cu alte cuvinte... daca a lasat-o moarta, inseamna ca nu ai prezentat un interes atat de mare inca de la inceput.
Ii poti scrie la modul amical, la modul "hei, ce mai faci" dar atat.
Tipul ori te-a băgat în zona prieteniei, ori are multe probleme în perioada asta. De obicei tipii inteligenți au multe probleme, nu ca gunoaiele societății.
Baga-l in seama!
fa tu primul pas.
cred ca vrea sa vada daca si tu esti interesata de el.