Nu mai plange ca o proasta (scuze). Nu te merita vrea doar sa se joace cu tine. E un fraier calmeaza-te. Nu ai de ce sa plangi pentru un nesimtit. Gata trebuie sa nu mai ai nici un contact cu el nici fizic nici verbal nici nimic.
Are balta peste stai linistita :*
Nu mai plange mai rau iti faci daca plangi. Pentru cine? Un fraier.
Bafta :* >> Funda?
Parerea mea este ca nu merita sa te consumi pentru cineva care nu te merita si care nu a facut altceva decat sa isi bata joc de tine. Ar trebui sa te gandesti ca e un mitocan daca a facut lucrul asta. Daca tinea catusi de putin la tine, iti spunea frumos ca si-a dat seama ca nu va potriviti sau chestii de genul asta in asa fel, incat sa nu te raneasca. Keep calm and move on. Sper ca te=a ajutat macar putin raspunsul meu. O zi buna!
Te minti singura daca crezi ca tine la tine. Lasa-l in pace si vezi-ti de-ale tale.
Am revenit cu asta. mă mai poţi ajuta? ieri şi azi am fost într-o excursie [ actuala lui prietenă nu a fost ] şi a stat DOAR cu mine.
Adică venea la mine în cameră, ne băteam cu perne, era gata să ne sărutăm.dar noroc că ne-a întrerupt o prietenă. Acea prietenă a avut o discuţie cu el cum că "am văzut cum vă uitați unul la altul" și cică : Nu vreau să am probleme, sorry.