Da eu și mulți alții care ar sta cu o fată și nu ar cere sex doar că fetele acestor băieți cu bun simț le dă cu hai sictir.
Unii.Ma tem ca acesti baieti sunt cam pe cale de siparitie .
Dar, pentru unii baieti exista mult mai multe lucruri decat dragostea. De exemplu: acea fata, potrivita pentru ei. Nu le pasa de dragoste, ci de ea. Ca ea sa se simta bine in largul ei, acolo, cu el.
Da, eu pot sa zic ca nu ma intereseaza asa tare acest amanunt. Cam rar mai vezi asa ceva. Prietenii mei numai asta vor. Pacat ca am dat doar peste panarame si drogate altceva nu este pe aici.
Exista! Cazul meu a fost asa. avem 3 ani impreuna, deci. intr-un final s`a intamplat.
Pe acei baieti trebuie sai cauti ..pt ca astia care te cauta ei pe tine clar stii ce vrea(asta daca mai arati si bine spre super)nu sunt pe cale de disparitie ci doar ca sau adaptat anturajului.....sau vieti pe care o vede peste tot TV, net s.a. sper sa te fi ajutat
.Eu ''savurez'' limba si cuvintele fetei...de sex nu am vorbit inca da are abia 14 ani si eu 13...mai asteptam..
In primul rand cea ce spui tu nu se numeste dragoste ci sex. dragostea este atunci cand cand faci sex cu persoana iubita si atunci e vorba de sentimente de dragoste si alte cele. pe cand atunci cand ameninti ca te desparti de ea daca nu face sex cu tine, atunci nu sunt sentimente de dragoste la mijloc. deci e sex.
si da sunt persoane care nu vor numa sex de la o fata. si sa stea cu ea fara sa vrea sex din prima zi.
Ma ii cam nasoala situatia, suntem in secolul vitezei si preludiul il mai vezi doar in filme asa ca nu te mai amagi singura
Eu sincer as sta si jumatate de an daca ar fi sincera si "perfecta pentru mine"...adica sa imi placa mie cu tot cu calitati si defecte.