| darkprincesskiss a întrebat:

Aceasta intrebare este mai mult pentru baieti. Mai sunt baieti care sa stea cu o fata fara sa vrea sa faca dragoste cu ea din prima? happy

20 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Da eu și mulți alții care ar sta cu o fată și nu ar cere sex doar că fetele acestor băieți cu bun simț le dă cu hai sictir.

| Soowhaat01 a răspuns:

Unii.Ma tem ca acesti baieti sunt cam pe cale de siparitie laughing.

Dar, pentru unii baieti exista mult mai multe lucruri decat dragostea. De exemplu: acea fata, potrivita pentru ei. Nu le pasa de dragoste, ci de ea. Ca ea sa se simta bine in largul ei, acolo, cu el.

| ReSp3c7 a răspuns:

Eu.

| Catalinutz92 a răspuns:

Da, eu pot sa zic ca nu ma intereseaza asa tare acest amanunt. Cam rar mai vezi asa ceva. Prietenii mei numai asta vor. Pacat ca am dat doar peste panarame si drogatehappy altceva nu este pe aici.

| darkprincesskiss explică (pentru Catalinutz92):

De unde esti? laughing

| Purec a răspuns:

Mai sunt, dar de obicei sunt deja luati laughing

| Purec a răspuns (pentru darkprincesskiss):

De ce nu mergi la matrimoniale laughing

| lisa21m a răspuns:

Exista! Cazul meu a fost asa. avem 3 ani impreuna, deci. intr-un final s`a intamplat.

| mariumarius a răspuns:

Pe acei baieti trebuie sai cauti ..pt ca astia care te cauta ei pe tine clar stii ce vrea(asta daca mai arati si bine spre super)nu sunt pe cale de disparitie ci doar ca sau adaptat anturajului.....sau vieti pe care o vede peste tot TV, net s.a. sper sa te fi ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Azµre):

Mare dreptate ai.

| MetalForever a răspuns:

sad.Eu ''savurez'' limba si cuvintele fetei...de sex nu am vorbit inca da are abia 14 ani si eu 13...mai asteptam.happy.

| Alexakos a răspuns:

In primul rand cea ce spui tu nu se numeste dragoste ci sex. dragostea este atunci cand cand faci sex cu persoana iubita si atunci e vorba de sentimente de dragoste si alte cele. pe cand atunci cand ameninti ca te desparti de ea daca nu face sex cu tine, atunci nu sunt sentimente de dragoste la mijloc. deci e sex.
si da sunt persoane care nu vor numa sex de la o fata. si sa stea cu ea fara sa vrea sex din prima zi.

| Strunfi a răspuns:

Ma ii cam nasoala situatia, suntem in secolul vitezei si preludiul il mai vezi doar in filme asa ca nu te mai amagi singura

| raduuc a răspuns:

Da, ii vezi in fiecare an la parada gay

| raduuc a răspuns:

Da, ii vezi in fiecare an la parada gay.

| Iamal a răspuns:

Eu sincer as sta si jumatate de an daca ar fi sincera si "perfecta pentru mine"...adica sa imi placa mie cu tot cu calitati si defecte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am stat 3 ani cu o fata si nu am facut sex. Eu merg pe 20 ea pe 17. Acum imi da cu sutu in cur, si nici sa mai pun mana pe ea nu mai pot. Asa ca nu stiu daca mai gasesti vreun baiat asa, doar pentru simplul fapt ca astia care am fost asa ne-am cam luat teapa.

| Chira_Cristi_1997 a răspuns:

Da eu asi luao incet cu ea

| Catalinutz92 a răspuns:

Fetele din ziua de azi vor babardite

| AlexandruGabriel a răspuns:

Frate Azure are dreptate.