Buna.
Lasa`l cateva zile! 3-4 zile, daca nu te cauta el, cauta`l din nou. Vorbeste`i calm, spune`i ca au fost vorbe la nervii, ca`l iubesti si ca nu se va mai repeta. Tu spune`i ce simti, daca nu vrea sa va impacati, lasa`l. Sigur va veni el la tine mai tarziu.
In niciun caz sa nu-l stresezi, il lasi cateva zile, nu te cauta, faci ce am zis mai sus. Daca nu vrea pe moment, il lasi in pace. Stresat, nu e bine.
Mda...pai daca tu ai vorbit cu el pe mess si ai incercat sa il convingi sau prin mesaje nu ma mir ca ramane rece
Suna-l, du-te la el nu stiu. Daca zici ca il iubesti.Asa stai tu mult si bine sa te caute el, desi in locul lui a naibii daca m-as mai fi uitat la tine dupa ce m-ai ``inselat``.
Insista daca tot spui ca il iubesti, cauta-l si dai de inteles acest lucru.Bafta multa!
It`s time for love!
In viata me nu am mai vazut intr-un text atat de multe emoticone(18),cred ca ti-a luat ceva sa scrii textu'
Eu zic sa uiti de el dar daca nu poti asteapta sa faca el primul pas spre impacare daca nu face inseamna ca lui nu-i pasa de tine si te caci in gura lui ca asa sunt baietii
Ma.si tu cam aiurea sa ii zici, ok pa adica puteai sa ii zici altfel... na bft
Pai cam din cate ai scriu u p` aici... nah, nu cred ca te merita, mai bine uital isi va da el mai tarziu seama ce a pierdut sh o sa regrete
Pai...daca tu chiar tii la el ar trebui sa lupti pentru el! spune`i ca vrei sa vorbiti, si daca accepta sa va intalniti arata`i cat il iubeti si cat de rau iti pare, si fa o schimbare in comportamentul tau!:*La mine a mers!:-x