| DenysaIoanna a întrebat:

Acum aproximativ 2 luni m-am despărțit de iubitul meu, de fapt el mi-a dat papucii dar, in fine. Uitați cum sta treaba, eu inca nu pot sa cred nici în momentul de fata că sa despărțit de mine, adică totul mergea așa perfect.Și el îmi tot spunea că îmi bat joc de el că îmi dau inimioare cu alți in comentarii de pe Facebook, dar și el făcea la fel..Asta nu mă deranja. Acum plâng în fiecare noapte cu gândul la el, și simt că nu mai pot..Sincer eu nu stiu ce sa mai fac îmi lipsește așa mult, dar din păcate el sa împăcat cu fosta crying( și asta mă doare tare..Sufăr foarte mult din cauza lui..Va rog ajutați-mă, nu vreau chestii gen "uită-l " sau "găsește-ti altul"... Orice sfat e bine primit. Dau funda crying

Răspuns Câştigător
| Cosmiinna a răspuns:

Draga mea, lumea nu se termina la un baiat. El cauta diverse motive ca sa iti dea papucii pentru a se impaca cu fosta lui. Nu mai fi asa naiba si fa lucruri care sa te ajute sa il uiti, iesi in oras, vorbeste cu alti tipi. Crede-ma ca nu are rost. Oricum priveste partea buna : ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust! O sa vina momentul in care o sa realizeze asta si o sa se intoarca la tine, dar atunci nu o sa mai vrei tu pentru ca esti puternica si demna si pentru asemenea personaje nu are rost sa stai in loc. Vei gasi pe cineva care sa merite si sa te pretuiasca pentru ceea ce esti, pentru care vei fi unica in ochii lui. Ridica-te stergeti lacrimile si fa lucruri frumoase pentru sufletul tau!

7 răspunsuri:
| JustStitch a răspuns:

El nu te merita

| anonimus123456789102000 a răspuns:

Hei. si eu patit acelasi lucru... doar ca el mi-a dat papucii fara motiv... l-am cautat vreo 2 luni, ne-am impacat in sfarsit si acum sunt cu un alt baiat. si stii de ce? pentru ca ma jignea si ma acuza de chestii neadevarate. si am realizat ca relatia e data dracului de mult si nu am mai insistat. acum sunt bine mersi cu un alt baiat. si eu plangeam seara de seara. nici sa mananc nu puteam ca plangeam. si am slabit foarte tare. dar acum sunt ceva mai ok. nu mai simt cine stie ce pentru el. ai grija :*

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna! In primul rind nu ne ai dat cîteva detalii zic eu utile, si anume: Ce vârstă ai tu, ce vârstă are prietenul tau, de cît timp vă cunoaste ti voi, unde v ati cunoscut. Tu trebuia sa nu accepti prietenia lui stiind ca el are prietenă, chiar daca erau despărtiti atunci el nu a uitat o si după cum vezi tot la ea s-a intors, tu pentru el nu ai insemnat nimic, decat o aventură te a folosit. Faptul ca te acuza pe tine ca trimiteai pe Faceboock comentarii, erau niste motive ale lui ca sa scape de tine, intrucit el nu stia cum sa se despartă de tine nu avea motive clare dar le-a "fabricat" el peste noapte, este cumva țigan acest băiat? O seara bună.

| Dacii2326 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el.Probabil avea atractie de fosta lui de mai mult timp si poate a astepat sa gaseasca scuza perfecta pentru care sa te lase.De cat timp erai cu el?

| wildthing a răspuns:

Tocmai voiam sa iti spun "uita-l" sau "gaseste-ti altul", dar din moment ce tu ceri o modalitate de a-l lua inapoi desi e clar ca el nu te mai vrea, o sa incerc sa ma adaptez si sa iti ofer o solutie. Ceea ce trebuie sa faci tu, este sa devii din nou interesanta, sa-i captezi atentia cu ceva spectaculos, dar in acelasi timp sa pari ca ii esti inaccesibila, aroganta. Trebuie sa se oftice ca te-a pierdut si mai ales ca acum pari fructul oprit, fata la care nu mai poate ajunge. Trebuie sa fii inventiva, de exemplu ai putea sa gasesti un baiat bun, in care sa ai incredere, care sa aiba un statut superior in societate celui dupa care plangi tu acum si cu care sa poti face o intelegere de a se afisa ca fiind iubitul tau. Oricum, orice ai face, esti sigura ca merita tot acest efort un baiat care nu te iubeste?

| relian a răspuns:

Daca el tea lsat si acum e cu fosta, e pentru ca fosta e mai buna ca tine.Deci asta e pentru el fosta e mai buna si te lasa oricum, adica atita timp cit aia ar fi fost singura si l-ar fi primit inapoi. Oamenii stau impreuna vad cum e ce le place ce nu, nu zic unu altuia ce nu le place, mai ales asta, nu stiu dar asa se intampla, apoi daca apare o alta ocazie sau daca pot compara se vor duce la cea care cred ei cai mai buna in cazul asta.Deci nu ai tu ce sa faci sa il iei inapoi.Citi ani ai? stiu ca e nspa te simti aiurea de tot dar tipul va vindeca tot, o sa uiti, dar pentru moment asa este cum spui, dar din pacate nu poate face nimeni nimic. Timpul este taticu care le rezolva pe toate.Eu nu zic sa-l uiti pentru ca si daca ai vrea nu poti, nu te poti impotrivi chimicalelor din tine.Deci asta e sufera, iti va trece si apoi vei gasi pe altcineva.

| DenysaIoanna explică (pentru relian):

Eu am 15, si el la fel...da' fosta lui are 12. Și cică îmi spune o colega că stă cu ea că e "dezvoltata" crying(((