| Miruna56999999 a întrebat:

Buna! Acum câteva zile m-am frecat de iubitul meu și s-a terminat de 2 ori, am fost lipicioasa in partea de V(nu stiu cum sa va explic) Am făcut un test și a ieșit negativ. Sunt șanse sa rămân gravida? Ținând cont ca astăzi am ovulatia și am avut pofte. Dintr o data m-a luat si greața. rog seriozitate va rog!

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Testele nu se fac atat de repede. Cam la 20 de zile dupa actul sexual. Probabil iti induci singura simptomele de frica. Nu prea ai cum sa fii însărcinată fara penetrare.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu te-a penetrat și nu a ejaculat în tine, nu poti fi gravidă.

| Goete a răspuns:

Daca te-ai frecat de el cu interiorul vag inului de *** lui, atunci da
Daca nu, ai pus o intrebate tampita

| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei seriozitate, atunci pune mana si invata fetita ca la anisorii astia joaca cu o puta sculata duce la risc de sarcina!

Pune mana si cauta informatie despre organele reproducatoare femeiesti sa vezi unde este fiecare organ, ca tot dai intr-una cu partea de sus a vaginului... cand vaginul este o cavitate (gaura) care se afla 100% in interiorul pelvisului tau, deci nu are ce sa fie numita " partea de sus sau jos".

Nu exista teste de sarcian pe lumea asta, cares a-ti dea rezultat la cateva zile de la sex!

Un test corect de sarcian se poate obtine DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!
Orice test de sarcina facut inainte de 21 de zile, arata negativ dar este facut incorect, eronat si inutil!

De la frecat puta, atins cu chilotii sau atins cu prosopul si perdeaua NU se poate ramane gravida!
In perioada ovulatiei poftele de mancare sunt doar inchuipuite, neexistand asa ceva cand nici macar nu esti insarcinata.

| Miruna56999999 explică (pentru VoidEternal):

Mulțumesc mult! Un răspuns sincer! Unele persoane comentează aiurea, voiam un răspuns clar, știam anumite chestii, dar aveam o frica in mine!

| Goete a răspuns:

Erati dezbracati complet?