Si dc trebuie sa faci si tu la fel nu stii vb aia "ce tie nu-ti place altuia nu-i face!"
Eu zis sa ii spui ca glumesti.Fiindca oricum se va simti ca un fraier dar macar nu ii strici rostul cu prietena lui. parerea mea
Da,spune i ca ai glumit. ar putea sa inceapa el sa se dea la tine (dupa asta poate ai intra in conflict cu prietena geloasa,amicii lui etc.),sa isi bata lumea joc de tine(cum ca il placi) si cel mai rau ii ca daca nu ii spui acum ca e o gluma poti risca sa nu mai scapi de el(sms-uri, telefoane, sa te urmareasca etc)
Spune-i ca a fost o provocare mai bine.gandeste-te ca iti poate veni si tie randul si nu prea cred ca ai vrea
Au fost o gramada care si-au batut joc de sentimentele mele
N-are nr meu.ne-am vazut doar o data cand fata aia ni l-a prezentat si la cat de bine ma inteleg cu fata aia n-ar fi o mare pierdere oricum aia e cam fitoasa :-
Ai innebunit
Spune-i ca era altcineva era pe id tau.Dar in orice caz sa vezi cand vor face baieti misto de tine chiar daca acum te consideri vreo diva mereu iti gasesti nasu
Bafta
Fii sincera si spune-i ca ai glumit. Poate ca si el glumeste cu tine, daca zici ca are prietena.
Mda.fie ca tine adica nah.asta o fost intr-o sambata ca ma plictiseam in casa si eram la PC si am intrat in vorba cu el isi i-am zis ca cica me dor de el si i-am zis ca glumesc da chiar ma gandeam cum dracul mo crezut?