| MariaPope32 a întrebat:

Bună! Acum ceva timp, mai exact vreo 2 ani am cunoscut un tip, el fiind coleg cu fratele meu la munca. Am tot vorbit o perioada și la un moment dat am sfârșit prin a nu mai vorbi. Problema e ca eu mereu sunt cu gândul la el. Mie îmi place de el dar îmi e oarecum teama sa ii spun lucrul asta, poate din cauza unui refuz sau din cauza faptului că aș putea strica prietenia dintre noi. Chiar nu stiu ce as putea face în situația asta. Un sfat m-ar ajuta foarte mult.

10 răspunsuri:
| LostForForever a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica niciodată in viața asta sa recunoști câți place de cineva cu adevărat ca iubești pe cineva cu adevărat i-ați inima in dinți și spune-i la băiatul ăla care îți place de el curaj

| wildthing a răspuns:

Dar de ce ati incetat sa mai vorbiti? Ce s-a intamplat? El a fost cel care a "racit" relatia?

| MariaPope32 explică (pentru wildthing):

Chiar nu stiu sincer din vina cui s-a "răcit" relația, la început vorbeam aproape toată ziua dar în ultima perioada a ajuns conversația sa se rezume la hei, hei, ce faci, bine tu, bine și atat

| Willis a răspuns:

Probabil că a găsit pe alta, și de aia nu mai este atras de tine. Tu dacă ai lăsat-o moale, el o fi crezut că nu vrei nimic mai mult.
Din cauza asta, nu a avut nici el curaj să te întrebe, i-o fi fost rușine.
Tu trebuie să îl întrebi dacă își dorește mai mult, sau dacă nu mai vrea să fiți prieteni/iubiți.

| wildthing a răspuns (pentru MariaPope32):

Daca vorbea cu tine toata ziua, e clar ca te placea...si nu inteleg de ce timp de doi ani nu a facut pasul urmator, sa treaca de la conversatie amicala, la flirt si in final sa-ti spuna ca te place. Ori i-ai dat de inteles ca nu e loc de mai mult si s-a simtit nevoit sa bata in retragere ori i-a trecut.

| MariaPope32 explică (pentru Willis):

Nu are pe nimeni, știu sigur asta

| MariaPope32 explică (pentru wildthing):

Nu i-am dat de înțeles nimic, chiar nu a adus în discuție ceva de o presupusă relație sau ceva de genul. Dar atâta timp cât s-a ajuns sa îmi răspundă la mesaje peste nu știu câte ore deși era online, nu am putut sa îi tot scriu eu sa insist

| wildthing a răspuns (pentru MariaPope32):

Daca iti raspundea tarziu la mesaje, atunci e clar, nu are rost sa te mai gandesti la el.

| flynn01 a răspuns:

Simplu! Deja ți-ai răspuns singură 50 %. Ori riști, ori nu riști, ai 2 alegeri.
Eu zic să RIȘTI, indiferent, dacă vrea OK, dacă nu și mai OK, înseamnă că respectivul nu e de tine și măcar știi ce ai de făcut.
Dacă nu RIȘTI, o să ajungi în momentul cand el o să gasească pe cineva, și o să regreți că nu ai încercat, iar concepția asta o să te macine mult timp.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai numarul lui de telefon? Suna l si invita l in oras si atunci spune i ca esti indragostita de el si o sa vezi reactia lui, nu stim noi cum va reactiona dar cu siguranta se va bucura daca si el te place si cumva este timid si î i era teamă si lui de un refuz din partea ta. Suna l ca nu ai nimic de pierdut, ce varsta ai? Succes.