| dianadiana123456 a întrebat:

Acum ceva timp prietenul meu mi-a bagat in vagin capul penisului, dar l-a ținut foarte putin și nu l-a împins mult. Pe capul penisului avea câteva urme albe și eu l-am intrebat ce sunt și a zis ca e sperma întărită. Săptămâna trecută am avut vreo 3 scurgerari de sânge, iar acum mi-a întârziat ciclul. Credeți ca ești posibil sa rămân însărcinată? El spune ca nu pentru ca trebuia sa bage capul de tot și sa își dea drumul, nu e suficient dacă a bagat doar capul. M-au speriat foarte tare acele scurgeri de sânge...

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dianadiana123456 explică (pentru Violleta2022):

Nu am avut sex neprotejat. A introdus foarte putin in mine și nu a curs nimic in vagin pentru ca nu făcuse de ceva timp laba.

| dianadiana123456 explică (pentru Violleta2022):

Iar acea sperma uscata arată ca niște firimituri, nu era lichid.

| GdX a răspuns:

Dienuta. Ca barbat iti zic. Sperma nu ramane pete albe pe penis. Sperma este translucida dupa 10 minute de la ejaculare si lichida ca apa pe urma cand se usuca se formeaza o ca o crusta transparenta. Sperma cand se usuca este galben transparent. Cred ca baietasul tau mai degraba avea o infectie ceva. Iti recomanda sa mergi de urgenta la un medic ginecolog. Cu cat astepti mai mult cu atat este mai grav. Nu vreau sa te sperii, dar de la o infectie intravaginala poti sa ajungi sa nu mai faci copii niciodata. Si pe viitor ca un mic sfat: intotdeauna spalati-va zonele intime. Niciodata sex, dragoste, etc nespalati.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Prietenul tau e nespalat. Denumirea din popor a acelor puncte, este "branza", apare dupa cateva zile bune de igiena 0 in zona aia.
Nu ramai insarcinata dintr-atat, dar poti lua de toate de la 'frumuselul' tau, mai ales daca le arata branzica si altora, la fel de curatele ca si el.

| Teo29 a răspuns:

Alta data, prezervative sa ai pe langa tine...nu lasa ca joaca lui sa te lase gravida, chiar si lichidul pre-ejaculator te poate lasa gravida....mare atentie iar daca esti gravida, pastreaza sarcina, asumati-o!

https://www.youtube.com/watch?v=kBDkF2JUllY&t=20s