Cele mai mari sanse sa ramai insarcinata este atunci cand te dezvirginezi. Concluzia: ai toate sansele din lume sa fii ramas insarcinata; in caz de asa ceva, iti sugerez sa il pastrezi, deoarece daca ai face un avort, e foarte foarte posibil sa devii o femeie. sterila.
Fa un test de sarcina, du-te la ginecolog FAST! si data viitoare protejeaza-te. Mult succes si sper sa ai noroc sa iasa cum vrei tu. O seara faina.
Eu zic sa astepti vreo 7-8 luni si daca vezi k te umfli mergi repede la farmacie si ia-ti un test de sarcina sa fi sigura k o sa faci copil si nu stiu eu ce specimen care sa iti semene.succes!
Daca va e frica sa nu ramaneti insarcinate...de ce mai intretineti relatii sexuale? e cel mai sigur
Pai ti-a curs sange?gandeste fata scumpa! Spui ca te dezvirginezi cu prezervativ ...cu sau fara ii aceeasi chestie! Goo to ginecolog:**
Buna! atata timp cat nu a ejacuat in tine, sansele sunt foarte mici ca sa ramai insarcinata, ca sa fii tu sigura pe tine poti face un test de sarcina.
Pai depinde. unele femei pot sa aiba sintome altele nu.cel mai bine e sa te duci la doctor. ai 18 ani?
1)pai daca ai folosit prezervativ nu trebuie sa te ingrijorezi!
2)sansele de a fi ramas insarcinata sunt minime!
3)poti sa iti faci un test de sarcina sau sa mergi la un medic!