| Luciannaa927 a întrebat:

Acum o luna cred (nu mai știu sigur deoarece m-am despărțit) ca am făcut petting cu prietenul meu. El nu era dezbrăcat dar eu eram și îmi este teama ca nu cumva când și a introdus mana în vaginul meu sa nu fi avut sperma(pentru ca își mai baga mana în pantaloni), de la asta pot ramane gravidă? Știu ca suna aiurea dar ma simt foarte grea în zona burții și sunt speriata. Nu am avut alte simptome dar menstruatia de luna aceasta a fost mai scurta (5 sau 4 zile, nu am menstruatia regulata) Menționez ca sunt și virgina

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Degeaba rad unii de tine: da se poate ramane gravida si fara penetrare. Cu o conditie: sa ajunga spermatozoizi in vagin pe diferite cai:
- se afla pe degetul introdus in vagin dupa o ejaculare afara (prin masturbsre), chiar daca acesta a fost sters;
- ejaculeaza pe tine in apropierea organului tau sexual si din neatentie se scurge sperma inauntru;
- s-au intamplat cazuri in care un barbat din familie s-a masturbat in cada cand a facut baie, n-a spalat cada si apoi a facut baie o fata din familie (erau si virgine).
Daca nu a ejaculat, posibilitatea este spre zero. Dar ai zis ca ai avut apoi menstuatie. Asta denota ca nu esti gravida. Cazurile ca cineva sa aiba menstruatie dupa ce a ramas gravida sunt unul la un milion.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că bebele deja are câteva kilograme.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu poti ramane gravida de la sta nu asa se fac copii.

| gi4284 a răspuns:

Una dintre cele mai absurde intrebari.E clar ca din moment ce penetrarea nu a avut loc și nu i-ai simțit inorogul în tine e clar ca nu ai rămas.Îți dai și tu filme așa-n reluare și te panichezi aiurea. Când o sa intre el în tine așa cum a intrat Napoleon în Rusia în 1812 îl poți numi contact sexual.

| Luciannaa927 explică (pentru gi4284):

Mor, știu ca e absurd rău dar m-am panicat super taree

| Luciannaa927 explică (pentru gi4284):

Mor, știu ca e absurd dar m-am panicat foarte tare pentru ca am mai citit câteva răspunsuri de la niște întrebări cam la fel iar acolo preciza ca un copil se poate concepe și fără penetrare. De asta m-am speriat laughing.

| Luciannaa927 explică (pentru anonim_4396):

Vorbești serios sau ca să nu taci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Luciannaa927):

Serios, dacă ai burta grea nu-i clar că ești borțoasă? Cred că ești deja în 6-7 luni

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata de tine nu este posibila apariția unei sarcini.

| Luciannaa927 explică (pentru CodrutElian1990):

El nu s-a masturbat, nici măcar nu era dezbrăcat.

Menstruația mea a fost doar de 4-5 zile, de asta eram îngrijorată, dar eu nu o am regulata.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Luciannaa927):

Nu conteaza. Sunt femei la cre menstruatia este de 3-4 zile.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Luciannaa927):

Se putea masturba cand baga mana in pantaloni. La un adolescent excitat poate iesi sperma foarte repede si fara sa vrea.

Nu, nu se masturba își baga mana doar ca să își așeze boxerii și mi-e teama sa nu fi atins sperma