| cornelcornel72 a întrebat:

Buna. Acum o luna de zile in urma am intalnit o fosta colega pe care nu am mai intalnit-o de 30 de ani, vreau sa spun ca a fost mai mult decat o colega, am tinut mult unul la altul as vrea sa fim la fel ca acum 30 de ani in urma. Care ar fi primul pas ce trebuie sa il fac? Multumesc

12 răspunsuri:
| maria683 a răspuns:

Spune i direct, daca nu e legata de nici un barbat si e liberă, spune i, vorbeste cu ea, deschide subiectul, adu i aminte, "mai stii cand" "mai tii minte cand" si spune-i, "mi-ar placea sa fim iar la fel" spune i ce simti

| mihai69 a răspuns:

S-o întrebi dacă e măritată.

| cornelcornel72 explică (pentru mihai69):

Nu este maritata, este despartita

| cornelcornel72 explică:

Aici nu este vorba de sex, daca as fi facut decat sex cu ia poate nici nu o bagam in seama, sau poate Iasi fi spus si asa cum zici tu

| cornelcornel72 explică:

Tot cei posibil asa este, poate sa spuna si asta, poate sa spuna si invers

| DarianVicentiu a răspuns:

Am avut o colega care era femeie si aveam de gand sa reaprind flacara la reuniunea de 30 de ani, insa am aflat ca s-a maritat cu nenorocitul ala de Victor care era la A in timp ce noi eram la B. Acum am de gand sa il provoc pe Victor la o confruntare Xiaolin pe viata si pe moarte pentru inima Maricicai

| cornelcornel72 explică (pentru DarianVicentiu):

Da o confruntare xiaolin sau un duel ca in vestul salbatic, pana acum nu este cazul dar poate ar trebui sa ma pregatesc

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns (pentru cornelcornel72):

Atunci ai cale liberă s-o inviți la o masă în oraș și să dezvolți problema.

| cornelcornel72 explică (pentru Violleta2022):

Buna violleta.de sansa vom vedea daca este sau nu este, despre prietenii din copilarie aici depinde de sufletul fiecaruia de caracter pe semne ca tu nu ai intilnit oamenii potriviti in legatura cu prietenia dintre noi inca exista ne vorbim cand ne intalnim dar nu am inaintat mai departe de asta am intrebat cum sa fac acel pas vreau sa fie ca eu sa nu o supar sa fie ceva frumos care ei sa-i placa, in legatura cu maturitatea gresesti nu vad cei rau in asta

Răspuns utilizator avertizat
| cornelcornel72 explică (pentru Violleta2022):

In primul rand iti multumesc pentru raspunsuri, si imi pare rau daca te-am suparat. Tu in primele randuri ai spus un adevar prieteniile rezista in timp daca exista compatibilitate ce este adevarat.Eu nu am de unde sa stiu cate procente di utilizatori sunt copii si cate sunt maturi