anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
acum o saptamana am intretinut relatii sexuale neprotejate cu prietena mea
Am ejaculat dar nu in ea... dupa cateva minute dupa ce sa scurs bine lichidul am continuat...ei trebuia sa ii vina ciclul in 5 dar pana acum nimic
Nu stiu ce as putea sa fac.
Poate sa fie insarcinata? azi este a 3-a zii de cand i-a intarziat ciclul x_X
va rog ajutor!

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Insarcinata nu ar trebui sa fie daca nu ai ejaculat in ea dar un risc minim oricum exista, sa isi faca un test de sarcina

| Liliana1981 a răspuns:

Ati actionat foarte inteligent. Acum fugi la farmacie si cumpara-i un test.

| neutrino a răspuns:

Noi nu-ti putem da ajutorul dorit de tine. Nu ai tinut cont ca sexul se face cu ambele capete, te-ai folosit doar de unul singur si acum stai pe jar. Poate ai si de data aceasta noroc sa fie doar o simpla intarziere.

| adis0r a răspuns (pentru neutrino):

Sper la asta laughing)
exista medicamente care sa impiedice sarcina? sau avortul este sigura solutie? straight face

| adis0r a răspuns (pentru neutrino):

Exista medicamente care sa poata impiedica sarcina?
sau avortul este singura solutie?

| Nutsu7 a răspuns:

Nu poate fi insarcinata daca nu ai ejaculat in ea

| Azµre a răspuns:

Să facă un test de sarcină dacă întârzâie mai mult de 10 zile. S-ar putea să fie ceva patologic și nu atât de grav pe cum sună.

| wolder a răspuns:

Trebuia sa ia o pastila de dupa dar in primele 72 de ore daca nu erati siguri de ce ati facut.
Acum sa faca un test de sarcina, sa mearga la ginecolog si sa astepte poate ii vine ciclul

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Am ejaculat dar nu in ea... dupa cateva minute dupa ce sa scurs bine lichidul am continuat"

inteligenta miscare nu am ce zice, asta a marit mult sansele sa fie insarcinata, sanse ce existau si daca nu se intampla treaba asta, atat timp cat nu v ati protejat.

peste vreo cateva zile sa faca un test de sarcina

| anka89 a răspuns:

Pana sa pui intrebare aici, trebuia deja prietena ta sa fi facut un test de sarcina.Si data viitoare incercati prezervativul, stiu ca nu mai e la fel, dar ii mai bine decat sa ai de fiecare data ingrijorari.
Sfaturi prea marete nu o sa-ti dea nimeni, pentru ca nici unul dintre noi nu am fost de fata sa vedem locul "accidentului"

| adis0r a răspuns:

MULTUMESC DOMNE
Io venit azi laughing
7 zile i-a intarziat
gata sperietura asta imi este acum invatatura de minte laughing