Bună.
Vina îţi aparţine! Dacă nu mai sunteţi prieteni în ce calitate l-ai întrebat cu cine era? Nu ai niciun drept asupra lui, se întâlneşte cu cine vrea.
Insistă ca să fie scorul egal, ce nu ai înţeles?
Pa, pa.
Păi tu încerci să-l interoghezi şi te superi când îţi răspunde cu aceiaşi monedă?
Cine e ipocritul aici?
Aham, tu nici usturoi n-ai mancat si nici gura nu-ti miroase, nu?
Auzi dragaaa, dar care-i problema cu cine umbla el daca este fostul prieten? Ce te mai preocupa asta?
Nu, nu mai tine. Esti doar o piesa in jocul lui de puzzle.
NU. Ignora l. O persoana ca el nu merita atentia ta, timpul tau nici atat.
Lasa l sa vb singur. Dai ultimul sms asa:Talk to the hand .:*
Da ai facut bine ca ai trimis aceste mesaje. Nu vreau sa t dezcurajez sau ceva degenu, dar eu nu cred ca tine la tine. Din moment ce a fost cu alt :-
Poate a stat si el de vorba cu ea, nu e ceea ce crezi tu, sau tu daca iti vezi prietenul ca vorbeste cu o fata gata il lasi? Nu e bine ceea ce faci, pai daca nu i-ai vazut sa se sarute sau una alta nu are rost sa te certi,!Oamenii mai vorbesc intre ei!
Da cred ca inca te place sau e doar gelos.Probabil era obisnuit sa stie tot ce faci si cred ca, din cauza ca tu nu i-ai spus cu cine ai fost la enervat
Eu cred ca nu ar trebui sa ii mai dai importanta.scuze ca iti zi dar o data ce l-ai vazut cu altcineva e clar ca nu simte ceva special pentru tine si ca a ales sa fie cu altcineva. din kate imi dau seama el e gelos, asta doar pentru ca el considera ca ce a fost al lui doar al lui ramana. sper ca ai inteles si bafta