Din gesturile pe care le face, vorbele pe care ţi le adresează, îţi poţi da seama dacă te place! Vorbiţi mult, de respectat te respectă (normal că mai face glume; ar fi anormal să te alinte 24 din 24 şi să vorbească cu tine ca şi cum ar vorbi cu o măicuţă).Nu trebuie să dai crezare tuturor planurilor de viitor pe care le face.
De obicei, nu se îndeplinesc.Lasă lucrurile să decurgă de la sine. Dacă e să fie,va fi!
Vorbiţi în continuare, iar dacă la un moment dat consideri că merită să vă acordaţi o şansă, fă pasul ăsta şi vezi cum e.
Cât despre sex, rămâne de văzut dacă merită să fie primul, nu?
O duminică frumoasă!
Daca ti-a spus "vagaboanda" nu merita nimic din partea ta. Daca te-ar fi iubit te-ar fi respectat iar daca te-ar fi respectat nu si-ar fi permis niciodata sa iti spuna asta, nici macar in gluma. Ai respect fata de propria ta persoana si gandeste-te ca meriti pe cineva mai bun!
Deci nu stiu varsta ta si nu imi pasa, sfatu meu e daca esti virgina pastreaza-te asa, momentu potrivit vei sti tu, dar sa nu faci o greseala, pentru care mai tarziu veui regreta, uite am 17 ani si sunt virgina am prieten si imd avem 2 ani, cine te iubeste cu adevarat te asteapta oricat ar fi