| Yvonnnee a întrebat:

Acum un an am inceput sa vorbesc cu un baiat si am si mers impreuna la un film (eu credeam ca se poate intampla mai mult decat o simpla prietenie, insa el dupa 2 saptamani a gasit o fata cu care a inceput o relatie). Acum dupa aproape un an am inceput sa vorbim din nou si simt ca este interesat sau curios de ceea ce fac eu pentru ca intotdeauna cand ii trimit o poza pa snap verifica in primul minut si reactioneaza la cateva dintre postarile mele. Cum pot sa fiu mai apropiata da el, cum pot sa stiu ca vrea si el sa ne adancim relatia? Poate ca nu isi arata sentimetele fata de mine datorita faptului ca ii este rusine de ceea ce a facut acum un an? Multumesc☺️

10 răspunsuri:
| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns:

Nu cred ca de rușine

| Yvonnnee explică (pentru 95AnastasyaNastyaSya0997):

Atunci?

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns:

Nu a mers relația cu fata respectivă și reluat relația cu tine.
Posibil este interesat de tine, dar nu suficient.

| Violleta2022 a răspuns:

Un om care nu te-a placut in trecut, nu se schimba niciodata.
Nu te mai amagii cu ceva ce nu exista!
Probabil ca se uita si-ti da like din politete si bun simt, dar daca te-a parasit pentru alta, este evident ca nu esti persoana pe care el o cauta, sau ar vrae ceva cu ea.

| Yvonnnee explică (pentru 95AnastasyaNastyaSya0997):

Atunci merge pe ideea ca daca nu e cal e bun si magarul?

| Unknownzgw a răspuns:

Folosind gura în vreo 2-3 modalități diferite. Comunicarea e cheia rezolvării tuturor problemelor din orice interacțiune interumană.

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns (pentru Yvonnnee):

Cam dalaughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna!

Ce mai conteaza in trecut, nu mai conteaza acum, sau cel putin nu ar mai trebui sa conteze in acest plan. Deci poti sa treci peste partea cu trecutul, cu rusinea... nu, nu cred ca este cazul de asa ceva.

Cel mai simplu mod de a vedea ce simte, este sa vorbiti in continuare, sa fii acolo daca are de gand sa zica asta. Vorbiti de diverse lucruri, daca are de gand sa fie cu tine, o sa faca si pasul asta. Adica o sa il faceti amandoi.

Numai bine si bafta! ^_^

| Yvonnnee explică (pentru DoarBogdan):

Din pacate el initiaza o conversatie mai rar, insa daca o fac eu raspunde mereu

| Adry05 a răspuns:

Bagă-te și tu cu el mai mult în seamă, întreabă-l ce face și etc. dacă e dezinteresat mereu în conversații și el nu inițiază niciodată, ți-ai primit răspunsu.