Frumusetea e ceva comun! un caracter o personalitate o perspectiva buna asta e mai important dar totul e subiectiv in functie de barbat! iti recomand sa te devii tu o provocare pentru el sa creezi o tensiune intre voi ai sa vezi ca o sa te caute mai des!
El a vazut ca te intereseaza si s-a linistit, acum stie ca poate fi cu tine oricand doreste, asa ca nu mai e interesat.
Sau ii spui verde-n fata cum stau lucrurile sau il ignori complet si daca ii pasa te va cauta el, speriat ca te "pierde".
Daca astepti fara sa faci nimic, nu se va rezolva nimic.
Norocos baiat, putin mincinos, dar tare norocos. Acest baiat nu trebuie pierdut!
Poate nu asta este raspunsul pe care il astepti, dar eu te-as sfatui sa il lasi.
Cauta-l pe unul pentru care esti totul pentru el. Nu pentru cineva care atunci cand are chef te baga in seama, atunci cand nu are chef nici nu existi pentru el.
Nu merita sa iti pierzi timpul in niste brate in care nu esti apreciata.
Tecam folosestezic eu, si nu ar trebui sa-ti mai pesede el, doar n-aidegand sa astepti toata viata dupa unul care nu te baga-n seama. probabil asaa facut cu toate fetele pe care le-a intalnit. ar trebui sa-i dai papucii si sa i-ti incepi o noua relatie. sper ca te-am ajutat!