O sa mai schimbi încă 4 de plictiseala și încă 2 de teau băgat în spital și încă 5 ca ai avut doar aventuri. Stai liniștită o sa tot schimbi fără număr ai destui bărbați pe lumea asta.
Daca primul iubit te plictiseste, atunci crezi ca al n-lea te va scoate din aceasta plictiseala? Eu nu cred ca te va scoate.
Puteți să vă faceți un program zilnic în care amândoi să nu vă deranjați cam jumate din zi chiar dacă stați toată ziua în casă.
Tu practic n-ai intrebat nimic, ne-ai spus doar ca te gandesti serios sa-l lasi si presupun ca vrei ca noi sa-ti spunem daca ar fi o idee buna sau nu. Din punctul meu de vedere, cand telefonul devine mai interesant decat iubita, inseamna ca s-a plictisit de iubita. Nu stiu altii cum sunt, dar eu atat seara cat si dimineata, daca am langa mine o femeie de care sunt atras, vreau sa o tin pe ea in brate, nu telefonul. N-o sa-ti spun eu daca sa-l lasi sau nu, dar poate reusesti sa tragi anumite concluzii din ceea ce ti-am scris.
Sexul fara cssstorie dauneaza geav sanatatii rellaonale, nu are bimecivantarea Creatorului si nu aduce fericire pe termen lung
Depinde de caracter si de oamenii in jurul caruia se invarte. Ideea e ca nu sunt asa fericita. Am o prietena si ea are familie si se strange cu familia de obicei, mi se pare mai frumos asa.
Nu este adevarat. Se comporta foarte ok cu mine altfel il lasam. Eu pot sa ma mut cu o prietena, ea acum isi cauta o colega de apartament. Am mai stat cu ea.
Nu isi bate nimeni joc de mine. In primul rand stam amandoi in chirie, nu doar eu.
Dacă sunteți chiriași amândoi înseamnă că amândoi sunteți săraci.
Astea se mai fac, importanta e intelegerea si linistea celor 2.
De plimbat, ne plimbam. Iesim la cafenele, cu prietenii. Dar pur si simplu sunt obisnuita cu un stil de viata mai altfel. Nu inteleg de ce ne mai plictisim in apartament. Eu la tara nu ma plictiseam niciodata. I-am spus ca su o sa vreau sa stau la curte si el vrea la apartament, cu greu o sa vrea la curte sa stam.