| CORONAVIRUS a întrebat:

Buna, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Eu cu prietenul meu stam de 6 luni impreuna si ma plictisesc in timpul nostru liber, cand venim de la munca sau cand este weekend-ul. Noi stam intr-un oras nou, veniti amandoi si nu avem prieteni aici. In weekend mergem la el in oras ca sa ne vedem cu prietenii lui si cu o fata cu care m-am imprietenit. Pentru ca stam in oras nu prea avem multe lucruri de facut. El cand se trezeste sta pe telefon, cand se culca tot pe telefon. E si un pic copil pe langa mine( la minte) Ma gandesc serios sa-l las.

21 răspunsuri:
| ionur a răspuns:

O sa mai schimbi încă 4 de plictiseala și încă 2 de teau băgat în spital și încă 5 ca ai avut doar aventuri. Stai liniștită o sa tot schimbi fără număr ai destui bărbați pe lumea asta.

| CORONAVIRUS explică (pentru ionur):

Nu ma ajuta raspunsul tau.

| ionur a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Lasă-l ia-ți altul oricum vor urma și alți.

| Emilian65 a răspuns:

Daca primul iubit te plictiseste, atunci crezi ca al n-lea te va scoate din aceasta plictiseala? Eu nu cred ca te va scoate.

| anonimuIl a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Puteți să vă faceți un program zilnic în care amândoi să nu vă deranjați cam jumate din zi chiar dacă stați toată ziua în casă.

| wildthing a răspuns:

Tu practic n-ai intrebat nimic, ne-ai spus doar ca te gandesti serios sa-l lasi si presupun ca vrei ca noi sa-ti spunem daca ar fi o idee buna sau nu. Din punctul meu de vedere, cand telefonul devine mai interesant decat iubita, inseamna ca s-a plictisit de iubita. Nu stiu altii cum sunt, dar eu atat seara cat si dimineata, daca am langa mine o femeie de care sunt atras, vreau sa o tin pe ea in brate, nu telefonul. N-o sa-ti spun eu daca sa-l lasi sau nu, dar poate reusesti sa tragi anumite concluzii din ceea ce ti-am scris.

| anonimuIl a răspuns:

E bine să ieșiți la plimbare mai des.

| ania a răspuns:

Sexul fara cssstorie dauneaza geav sanatatii rellaonale, nu are bimecivantarea Creatorului si nu aduce fericire pe termen lung

| CORONAVIRUS explică (pentru Emilian65):

Depinde de caracter si de oamenii in jurul caruia se invarte. Ideea e ca nu sunt asa fericita. Am o prietena si ea are familie si se strange cu familia de obicei, mi se pare mai frumos asa.

O să fie bine și pentru voi.

| CORONAVIRUS explică (pentru anonimuIl):

Nu este adevarat. Se comporta foarte ok cu mine altfel il lasam. Eu pot sa ma mut cu o prietena, ea acum isi cauta o colega de apartament. Am mai stat cu ea.

Să mergeți împreună la grătar la prieteni.

O să fiți fericiți dacă o să vă înțelegeți.

Nu isi bate nimeni joc de mine. In primul rand stam amandoi in chirie, nu doar eu.

Dacă sunteți chiriași amândoi înseamnă că amândoi sunteți săraci.

Mai, nu e vorba de bani!

E greu ca să stați cu chirie mulți ani.

Astea se mai fac, importanta e intelegerea si linistea celor 2.

Răspuns utilizator avertizat
| CORONAVIRUS explică (pentru Violleta2022):

De plimbat, ne plimbam. Iesim la cafenele, cu prietenii. Dar pur si simplu sunt obisnuita cu un stil de viata mai altfel. Nu inteleg de ce ne mai plictisim in apartament. Eu la tara nu ma plictiseam niciodata. I-am spus ca su o sa vreau sa stau la curte si el vrea la apartament, cu greu o sa vrea la curte sa stam.

| alex13763636 a răspuns:

Lasă-l dar o sai frangi inima