Un apel telefonic?!
Si cand vorbiti la telefon sa ii spui
''Sincerul Te Iubesc" Adica acel moment cand creste inima in voi doi si incepe o stare de bucurie si de euforie si asa mai departe
Iar scris nu stiu ce sa iti spun ai vazut ca e greu daca nu va puteti vedea deloc
Dar totusi dragostea se simte cum ai vazut cum te simti la acel sincer te iubesc o senzatie placuta iar in scris ar trebui ceva foarte romantic prin orice intermediu Mesaj Txt. Messenger. Mail. Scrisoare.
uite unul Cand voi inchide ochii pentru totdeauna, tu sa-mi pecetluiesti buzele cu un sarut pentru a le incalzi, iar picioarele sa mi le acoperi cu petale albe de trandafiri si in par sa-mi prinzi trandafirul rosu al iubirii eterne ce va lumina chipul meu invaluit de tristetea mortii. Iar de vei zari o lacrima ce se va scurge pe obrazul meu palid sa stii ca e de ramas bun. Si cand pamantul imi va acoperi trupul care candva tu l-ai atins, sa-ti amintesti ca te-am iubit dintotdeauna sincer si acea iubire nu s-a stins, dar sa nu plangi ca eu voi fi mereu cu tine, chiar daca numai in vise. Iar pe mormantul meu, din florile ce mi le-ai adus sa scrii cuvantul \"FERICIRE\" caci am simtit-o datorita tie si sa nu uiti ca te iubesc chiar daca nu mai sunt...
Multumesc dar acesta scrisoare ar fi buna de bun ramas daca as muri
anonim_4396 întreabă: