| 10051989 a întrebat:

Buna happy Ajutati-ma si pe mine va rog cu ce as putea sa il surprind pe iubitul meu de ziua lui. ma rfer la ceva sxris nu fapte pentru ca suntem la distanta multumesc anticipat happy
scuze categoria

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 10051989 explică (pentru wdexwjmwd):

Bai stii omu mai greseste
nimeni nu e perfect
mersi muult happy

Un apel telefonic?!
Si cand vorbiti la telefon sa ii spui
''Sincerul Te Iubesc" Adica acel moment cand creste inima in voi doi si incepe o stare de bucurie si de euforie si asa mai departehappy
Iar scris nu stiu ce sa iti spun ai vazut ca e greu daca nu va puteti vedea delochappy
Dar totusi dragostea se simte cum ai vazut cum te simti la acel sincer te iubeschappy o senzatie placuta iar in scris ar trebui ceva foarte romantic prin orice intermediu Mesaj Txt. Messenger. Mail. Scrisoare.

uite unul Cand voi inchide ochii pentru totdeauna, tu sa-mi pecetluiesti buzele cu un sarut pentru a le incalzi, iar picioarele sa mi le acoperi cu petale albe de trandafiri si in par sa-mi prinzi trandafirul rosu al iubirii eterne ce va lumina chipul meu invaluit de tristetea mortii. Iar de vei zari o lacrima ce se va scurge pe obrazul meu palid sa stii ca e de ramas bun. Si cand pamantul imi va acoperi trupul care candva tu l-ai atins, sa-ti amintesti ca te-am iubit dintotdeauna sincer si acea iubire nu s-a stins, dar sa nu plangi ca eu voi fi mereu cu tine, chiar daca numai in vise. Iar pe mormantul meu, din florile ce mi le-ai adus sa scrii cuvantul \"FERICIRE\" caci am simtit-o datorita tie si sa nu uiti ca te iubesc chiar daca nu mai sunt...

| 10051989 explică (pentru ςคтคℓίηßяùηηєтśέĻĻยℓ):

Multumesc dar acesta scrisoare ar fi buna de bun ramas daca as muri big grin