Eu nu sunt fata, dar o sa imi permit sa iti dau un raspuns in primul rand asigurate ca merita pentru ca din redactarea ta reiese ca el se iubeste mult si mai spuneai ca incercai sa vorbesti cu el si nu prea te baga in seama de aici reiese ca esti atrasa doar de imaginea lui de cum arata din punct de vedere fizic si asta e important, dar trebuie sa cauti baietul si la suflet, te incanta cumva sa fi trecuta pe lista lui de prietene parasite dupa 2 saptamani? clar nu, ma rog daca consideri ca merita trebuie sa iti iei inima in dinti si il inviti la o plimbare sau la un suc(sper sa accepte sa nu faca figuri ca nu are timp sau alte prostii) si cand te intalesti cu el afli mai multe ce parere are despre tine, daca ii place de tine si multe alte intrebari si daca raspunde pozitiv atunci cand va despartiti sa plecati fiecare la casele lor il saruti, trebuie sa ai curaj nu ai ce pierde crede-ma daca nu ai curaj ii zici pe messenger de intalnire, dar inca odata insist ASIGURA-TE CA MERITA multa bafta sa ai
Multumesc, si nu sunt atrasa numai de aspectul fizic, multumesc de raspuns! Numai ca-mi e rusine!