Cum să te iubească? Iubirea nu apare aşa, că te-am văzut, te-am plăcut şi ăn clipa aia am ştiut că am să te iubesc toată viaţa mea.Deci din start ţi-a băgat o minciunică.
Apoi, nu te-ai gândit că acţionează aşa împotriva actualului tău iubit? Poate avea vreun motiv pentru a se răzbuna pe el.
Eu te sfătuiesc să nu mai pleci urechea la aşa-zişii "prieteni", pentru că e clar că vor doar să râdă.
Concentrează-ţi atenţia asupra iubitului tău.
Se da in spectacol degeaba. iar tu s-ar putea din 2 baieti sa nu te alegi cu niciunu'.
concluzie finala:ramai cu actualul ca e cel mai bine asa!
Cel mai nasol lucru posibil. sa te pui cu prietenul iubitului tau. bagi raca intre ei.
Poate ca s-a inchis in el si din cauza asta e mai retras. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el, sa-i spui ceea ce simti. Poate poti schimba ceva! Dar daca nu oricum ai incercat.Si e mai bine asa decat sa-ti para rau dupa aceea!
Bafta!:*:*
Cred ca ar fi bine sa nu il mai vezi o perioada, si sa te concentrezi pe actualul tau iubit. Bafta!
Nu stiu ce sa spun.eu cred ca inca mai simte ceva pentru tine.si a spus asta doar de fatada.sentimentele nu au cum sa treaca asa de usor daca au fost profunde.eu cred ca ar trebui sa vb cu el intre 4 ochi.sa-i spui ceea ce simti.asa si el isi va scoate la iveala tot ce simte. sper ca ti-am fost de ajutor si sa fii cu el:* ca cine stiesa ne anunti negresit pa pa:*:*
Cand mai esti in situatii asemanatoare sfatu meu este sa nu te mai bagi iti spun din proprie experienta app cati anii ai? daca nu sunt indiscret