Incearca sa il chemi la ziua ta. macar sa vezi daca meita sau nu sa lupti. ar fi un test.
Mda. nu stiu ce sa zic am sa incerc. Are o fire mai rece si nepasatoare si urasc chestia asta.:-
Mda. povestea e mult mai lunga si mai incurcata...dar nu am putut sa scriu atat dura extrem de mult ceea ce ma deranjeaza e orgoliul sau nici nu mai stiu cum sa il numesc.Adica stie ca il iubesc(asta in cazul in care nu a uitat) si nu face nimic.:-
Pentru inca o perioada plina de sex, cu siguranta ca si el va accepta. Hai sa lasam ipocrizia la o parte (scuze pentru expresie) si accepta ca povestea ta nu are nimic in comun cu iubirea, ci numai cu sexul pur, fapt stiut de tine inca de la inceput.
Cum adica unul dintre baietii cu care ai fost 6 luni? Nu are logica! Cum adica el te-a intrebat daca vreti sa fiti *** friends si dar tot el nu era de acord? Cum adica te-ai simtit ca dracu ca s-a combinat cu tine pentru sex dar apoi i-ai promis ca nu te mai arzi cu nimeni?
Povestea ta e incurcata fiindca esti incapabila sa duci o idee pana la capat intr-o maniera coerenta. Dupa ce ai scris o propozitie sau fraza, reciteste-o si vezi daca are sens. Imi sangereaza ochii incercand sa-ti urmaresc lalaiala inconsecventa.
Spovedeste-te si nu te stresa, daca e te cauta el, altfel o sa-si dea seama ca esti vulnerabila
Mda toata lumea a inteles numai tu nu. infine un raspuns in minus nu e o mare pierdere...
Sa-mi fie cu iertare dar din postarile tale cam asa reiese
Am zis ca m-am impacat cu unul din baietii cu care am fost 6 luni dar infine...sa o lasam asa
Da de ce s-o lasam asa? Nu vreau! Pe 1 octombrie ne-ai scris ca faci 3 luni de relatie cu prietenul tau, ala este altul?
Nu intrebarea este pusa demult...si nu este altu, nu stiam ce sa ii iau cand faceam 3 luni pentru ca ne-am pus in august. Oricum toate astea erau acum 2 veri
Ok, prima mea parere ar fi ca nu trebuie sa te increzi in ce zice pietena ta cea buna, cea mai buna prietena a ta trebuie sa fie mama, da da da, mama ta, si prietena si confidenta. Ala se comporta asa doarece, dupa si cum tu ai simtit, vrea sa obtina cevavde la tine Faci cum crezi tu ca este cel mai bine, nu mai povestii celor pe care-i crezi prieteni despre viata ta intima, numai bine
Ok multumesc mult de sfat :* apreciez ca ai avut rabdare cu mine
Rabdare am destula, numai ca am capul mare si nu prea inteleg din prima
Toata lumea nu a inteles, lumea a dedus, e o mare diferenta. Cand pui o intrebare nu vrei ca lumea sa deduca ci vrei sa te faci inteles cat mai clar in speranta ca raspunsul primit va fi unul logic si la subiect. Incearca sa fii mai coerenta.
Vrea doar o relatie de prietenie in care sa va satifaceti nevoile!
Friends with benefits...
Vrei sa iti explic mai detaliat, sa poti intelege acest lucru?
Pace.
Ai o poveste incantatoare.Sa vedem, ce zici daca l-ai chema la tine acasa, sau sa va intalniti intr-un loc.Doar asa,de prietenie. Apoi,incerci sa-i reamintesti de acele saruturi pe care ti le-a dat. Apoi,daca ai curaj,poti sa-l saruti,dar daca esti prea emotionata,doar un pic pe obraz. Apoi,intreaba-l:"Cand eram impreuna,de ce ai profitat de mine?" Atunci,sunt sigura ca n-o sa raspunda nimic. Apoi spune-i:"Inteleg, asta a fost de mult timp. N-ai vrea sa iesim la o intalnire? si el normal c-o sa raspunda:"Da!" Apoi, iesiti impreuna, iar la intalnire incerci sa pari cat mai indragostita de el.Dar sa n-o iei rasna, adica, stii la ce ma refer.Doar ii faci ochii sclipiciosi,si dai din gene. Apoi zambesti,se-l intrebi:"Iti place intalnirea?" El raspunde,din politete SAU NU,:"Da!" Apoi,dupa intalnire,il intrebi:"N-ai vrea sa facem o plimbare prin parc?" Apoi,dupa putin timp,il iei de mana(asta daca nu te ia el).Sau,daca n-ai curaj(esti foarte emotionata),spune-i ca este un dulce c-a acceptat sa se plimbe. Apoi,repede,il intrebi:"Nu vrei sa fim din nou impreuna?"Dar de data asta pe bune...Mie mi-e dor de tine! Apoi, cu siguranta spune:"Da!" Si, apoi, incerci sa-l inviti la ziua ta, etc.Ce zici?
Stii. si eu sunt in depresie. dupa ce mi-a murit viitoarea sotie intr-un accident chiar in fata ochilor mei.
In fine acum chestiea e ca tu il cunosti si poate stii ce fel de persoana este, daca este un om bun lupta pentru el, mai ales daca il iubesti sau incearca sa-l faci sa inteleaga.Dar totusi e ciudat ca ti-a propus sa fiti "friends with benefits"... de ce nu a vrut sa fiti impreuna nu inteleg. dar in fine incearca. merita
Bafta in continuare, sper sa reusesti.