| Anonymousgurl a întrebat:

Buna all,am o problema recenta inainte nu o aveam,am schimbat metoda de epilare de la salon pentru ca nu mai am timp și am trecut la faimosul big,dar deșii fac exfoliere și calmez pielea+hidratare după epilat,nu scap frate nici cum de cosuri,efectiv parca se activează,ca și cum ar sti ca urmează sa ma epilez, și deja și iasă, ma stresează foarte tare..va rog cum sa scap,efectiv nu mi vine sa ma mai epilez ca știu ca apar din nouhappy.Și inca o întrebare pentru băieți,voi, văzând asta ca sigur o sa vedeți, ce părere aveți? V ar deranja ca partenera voastră sa aiba cateva cosuri/sau poate sa nu se epileze catvea zile? Multumesc!

5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Hello. Încearcă crema de epilat.(farmec) Lamele nu sunt pentru toată lumea.
Sau daca vrei, cumpara laser dar dacă nu ai peste 20 de ani nu recomand

P.s. băieților nu ar trebui sa le pese fiindcă e ceva normal sa ai putin par pubian. Doar ca na. Standardele sunt "prea mari"happy

| Anonymousgurl explică (pentru annonimaaaa555):

Am încercat dar ma ustura rău, benzile nu prea ajuta nici ele.

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa-ti spu ce faci gresit de n scapi de cosuri dupa rasul/barbieritul picioarelor, deoarece faci gresit acest proces.

Rasul /barbieritul se face numai de SUS in JOS, nu in raspar, nu in lateril, nu in toate nsensurile, fiindca retezi firul de par si asa apar bubele.

Retine: dai cu bigul NUMAI de SUS >> in jos, adica de sus de la sold spre genunchi si de la genunchi spre gamba, in sensul de crestere a firului de par., niciodata de jos in sus.

| darrio2007 a răspuns:

Nu stii să te razi cu el. Pentru că este ras nu epilat.
Cu un big părul se taie nu se smulge.
Probabil nici nu stii să o faci.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Anonymousgurl):

Atunci a rămas doar o opțiune: ceara pe care o topesti tu, nu benzile...altceva nu prea există