Iesiti afara intr-o zi si vezi cum se comporta cand sunteti fata in fata. Poate ii place de tine poate ii esti draga si vb numa asa cu tine cine stie. nu prea am inteles din ce ai scris u acolo
Sa fii sigura ca te place. Hai sa iti spun o chestie. Un baiat baga in seama pe facebook o fata pentru ca o place. Nu ai sa vezi niciodata un baiat sa vorbeasca cu o fata in modul asta, doar asa, de dragul conversatiei. Ai incredere in mine, pentru ca sunt baiat. Acum stii ce ai de facut. Toate cele bune!
Cum adica il "emiti"? In orice caz intreaba-l direct ce si cum ca sa te lamuresti . Pare ca te place. Dar nu esti prea mica pentru o relatie?
Lol. am 15 ti se pare mica? . emiti adica zic ce zici si tu, un fel de papagal.
Ma bucur ca m-ai lamurit in legatura cu emiterea. Am inteles mai bine povestea acum. Si da, mi se pare ca esti mica. Oricum imi mentin ideea..soune-i ca il placi si crezi ca te place si el
A emite=a transmite
a imita= a copia gesturi
Mdea mai nou pentru gasca noastra e acelasi lucru.
O sa fiu cat de scurt pot,acel baiat te place,ceea ce face el,"dulcegariile" alea,pupicuri,semne, sunt vrajeli ieftine cu care baietii agata fete naive, facandu-le sa creada ca le iubeste, ca mai apoi sa se foloseasca de el, adica sa faca sex cu ele.
Stiu ca unnii zic ca sunt prea mica fac 16 pe 20 aprilie. dar e treaba mea ce fac adica inimi nu ii poti porunci si nu-s genuu de fata sa se dorgheze sa consume alcool si sa se desvirgineze de la 16 ani in plus nici nu imi place fumu de tigara dar sa fumez? si alcoolu are un gust ciudat deci nu mersi am onoare si tin la ea nu o patez asa usor.
anonim_4396 întreabă: