| Șhoghetăn a întrebat:

Buna all. am si eu o dilema sau problema incepe cam asa:
Accuma o sapt sau 2 un baiat m-a bagat in seama pe fb si am pastrat legautra vbm si pe mess si pe fb chiar si la te el invata la cateva strazi de liceul meu e mai mare cu un an decat mine dar nu stiu daca ma place adica imi spune dulceata, pitica mea ( sunt mai mica de statura ca el ) si de exemplu ieri ma plictisisem ingrozitor si m-am decis sa il emit si el vazand ca fac asta a continuat si dupa a zis,, te iub " adica te iubesc o fi zis asta doar asa ca il emit sau ca el chiar ma iubeste?sad si pe mess si pe fb ne trimitem pwpiccuri si semnu ala cu inima :X si tot ma pwpa si eu ii mai zic ca ma albeste glume dale mele dar cand vede ca il pup si eu, imi spune ca ii place, si dupa ii mai zic daca merita ca sa il pup ma face chitra ca il pup mai putin ca el. Deci ma place nu stiu ce sa cred adica eu il plac pe el sad

Răspuns Câştigător
| MaAarYa a răspuns:

Iesiti afara intr-o zi tongue si vezi cum se comporta cand sunteti fata in fata. Poate ii place de tine poate ii esti draga si vb numa asa cu tine cine stie. nu prea am inteles din ce ai scris u acolo

12 răspunsuri:
| DANyi a răspuns:

Sa fii sigura ca te place. Hai sa iti spun o chestie. Un baiat baga in seama pe facebook o fata pentru ca o place. Nu ai sa vezi niciodata un baiat sa vorbeasca cu o fata in modul asta, doar asa, de dragul conversatiei. Ai incredere in mine, pentru ca sunt baiat. Acum stii ce ai de facut. Toate cele bune!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Cum adica il "emiti"? straight face In orice caz intreaba-l direct ce si cum ca sa te lamuresti tongue. Pare ca te place. Dar nu esti prea mica pentru o relatie?

| Șhoghetăn explică (pentru RedheadOnTheRun):

Lol.laughing am 15 ti se pare mica?laughing big grin. emiti adica zic ce zici si tu, un fel de papagal.laughing

| 26Geo a răspuns:

O sa fiu cat de scurt pot,acel baiat te place,ceea ce face el,"dulcegariile" alea,pupicuri,semne, sunt vrajeli ieftine cu care baietii agata fete naive, facandu-le sa creada ca le iubeste, ca mai apoi sa se foloseasca de el, adica sa faca sex cu ele.

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Șhoghetăn):

Ma bucur ca m-ai lamurit in legatura cu emiterea. Am inteles mai bine povestea acum. Si da, mi se pare ca esti mica. Oricum imi mentin ideea..soune-i ca il placi si crezi ca te place si el tongue

| Azµre a răspuns (pentru Șhoghetăn):

Ești mică numai râde că râzi degeaba, la 15 ani abia ce ai buletin de 1 an... așa că las-o mai ușor cu relațiile.

| suffarstar a răspuns (pentru Șhoghetăn):

A emite=a transmite
a imita= a copia gesturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Fată,lasă relaţiile, la 15 ani îţi vezi de şcoală, ai timp berechet după 18-20 de ani, că nu să gată lumea acu!
Te pup!

| indragostituspun a răspuns:

Fal sa te scoata afara..si nu-i da senzaia foarte tare ca il placi.

| Șhoghetăn explică (pentru suffarstar):

Mdea mai nou pentru gasca noastra e acelasi lucru.happy

| Șhoghetăn explică:

Stiu ca unnii zic ca sunt prea mica fac 16 pe 20 aprilie. dar e treaba mea ce fac adica inimi nu ii poti porunci si nu-s genuu de fata sa se dorgheze sa consume alcool si sa se desvirgineze de la 16 ani in plus nici nu imi place fumu de tigara dar sa fumez? si alcoolu are un gust ciudat deci nu mersi am onoare si tin la ea nu o patez asa usor.

| suffarstar a răspuns (pentru Șhoghetăn):

happy