Gandeste.si.tu.daca.nu.ai.fi.fata.si.ai.dori.sa.te.casatoresti.ai.lua.pe.x.care.sti.ca.nu.e.numai.a.ta.si.sa.te.intalnesti.cu.prieteni.sa.iti.spuna.ca.a.fost.si.a.lor? funda?
Dar nu neaparat sa te casatoresti cu acea fata, ma refer asa la relatiile dintre adolescenti, de ex o fata d 14 si un baiat d 17 , deci nici sa nu fie vb de casatorie
Sincer,cand eram pe la varsta de 19 ani imi doream sa imi iau o fata virgina, de ca asa am zis eu cai bine, gandeam ca ce domnule eu imi iau nevasta care a intrat si altul in ea! dar acum sincer mi-as lua si o curva de la colt daca mi-ar placea, am avut cred ca peste 50 de relatii sa zicem in ghilimele, si am iubit o groaza de fete care nu erau virgine si le-as fi pastrat pentru toata viata dar conteaza mult sa gasesti persoana potrivita, deci sincer nu cred ca e inportanta chiar asa de mult virginitatea, asta depinde peste ce baiat dai,
Depinde de baiat.si depinde si de fata. Eu apreciez o fata care e virgina, pana la o anumita varsta, daca are pana in 18 ani, ma astept sa fie virgina, iar asta conteaza 100%. Dupa 18 ani.importanta virginitatii scade oarecum, undeva spre 50%, devenind nula cand e vorba de oameni de peste 25 de ani...
Serios? Si daca intalnesti persoana iubita la 30 de ani trebuie sa fii Virgin pana atunci?Virginitatea se pierde la Mai Putin de 18 ani daca esti un om normal.
sincer sa fiu daca as prinde o fata virgina m-as bucura dar mias pune unele semne de intrebare cum de la varsta asta e inca virgina?
dar in general barbati cu capul pe umar nu au prea multa treaba daca persoana iubita e sau nu virgina
Prin om normal nu se intelege comportament animalic, instinctele trebuie controlate! Cine nu si le controleaza este dobitocesc!
Nu prea conteaza. pe majoritatea baietilor nu-i prea intereseaza asa ceva. Daca o fata are in jur de 16 ani si nu mai este virgina nu conteaza pentru baieti.
Conteaza 10-20%.Nu-mi pasa daca e virgina sau nu, tot o singura pasarica are.
Ai dreptate virginii cu virginele si virgina cu unu tras la sex nu merge sau invers fata trecuta prin relatii sexuale si baiatul virgin suna de prost gust. Mai sunt prosti-e care accepta asa ceva dar daca stai sa te gandesti de cate ori s-a simtit tipa bine la cate relatii sexuale a avut si tu nu te-ar durea sa o iei de prietena. Chiar daca nu ai gasi una virgina ai ramane singur si impacat cu constiinta ca ai valoare in tine si nici-o parasuta nu iti ia virginitatea.
Este un lucru care tine de moralitate, de constiinta, de felul tau de a te raporta la realitate! Prin faptul ca alegi sa traiesti dupa anumite principii chiar daca cei mai multi traiesc dobitoceste dupa spiritul de turma impui respect, ai o anumita onoare, esti nobil!
Depinde, de la persoana la persoana...ca sa iubesti pe cineva nu cred camai tii cont si de alte detalii.
...30% cam atat cred eu.adica daca stai cu o fata si tii la ea si nu esti un cocalar doar cu gandu la p**da nu tii neaparat sa faceti prostii
Parerea.mea.este.k.la14ani.este.cam...dar.tu.hotarasti! ai.grija! important.pentru.tine.este.si.ce.simta.el.pentru.tine.nu.sa.o.faci.si.dupa.sa.te.arunce.ca.pe.un.gunoi
Ai putea sa raspunzi chiar tu la aceasta intrebare, ai prefera o masina cu mai multi fosti proprietari mai uzata sau o masina noua? ma bucur k ti-am fost de ajutor
anonim_4396 întreabă: