Daca sa vorbesc de preferintele mele, pai atunci pot spune ca imi place diversitatea.E bine atunci cind baiatul e romantic, e la fel de bine atunci cind e mai agresiv asa.Insa atunci cind nu se schimba nimic, nu mai are acelasi farmec ca la inceput, asa ca e bine sa fii asa cum simti la moment, depinde de situatie. Tine minte fetele nu iubesc monotonia, imagineaza-ti ca maninci in fiecare zi aceeasi, te saturi.nu? eaxact aceeasi situatie e aici.Ai o singura viata, traieste-o la inaltime.
Mie personal imi plac baietii cu atitudine. adica sa ma ia tare, sa se simta acea adenalina. dar nici cei romantici nu sunt rai, depiinde de situatie.
Pai cam ambele... sa fie doar puti perversi, caci pervers e intr-un fel sinonim cu nesimtit. Poate doar tupeisti si romantici.
DUpa parerea mea, e OK sa fie un pic pervers, adica in sensul de a face glume pe tema asta, sau daca e iubitul meu, sa ma mai prinda de fund. Dar poate fi combinat cu romantic. De exemlu, poate sa ma surprinda cu o imbratisare de la spate. Cum a mai zis cineva, trebuie sa fie un echilibru. Dar personal prefer sa fie 30% pervers is 70% romantic
Nu e bine sa fii nici pre, prea nici foarte, foarte.Incearca sa te dai dupa moment. Dupa mine daca as fi singura cu un baiat as prefera sa fie romantic, iar daca suntem in grup sa aiba personalitate fata de relatie, sa o cunoasca toti si sa nu se bage, sa stie ca exista totusi o legatura.
E frumos sa fii romantic la inceput si mai pervers mai tarziu putin (adica la inceputul intalnirii si spre sfarsitul ei sau ceva de genu) insa, sa nu fie nesimtit.Sa aiba o limita, dar depinde de fata.Niste atingeri nu strica, dar sa nu fie din prima prin haine...pe deasupra
Putin din fiecare e bine venit si putin romantism dar si ceva mai picant. papa;*
HappynewCenusa întreabă: