| Cristi2221 a întrebat:

Buna all in ultimele 2 luni jumatate am reusit sa mai uit de fosta mea prietena cu care am avut atatea nebunii si prostii si sa-mi cladesc o alta relatie care deja dureaza de peste 2 luni si merge inspre bine zic eu. inca m-am am momente tardive ca ma mai gandesc la ea dar nu asa de des ca la inceput plus inca cateva "intalniri " de grad 0 fata in fata laughing 2 intrebari am pentru voi, 1 credeti ca ar fi de bun augur sa vizitez un psiholog sau chesti cu ganditul la ea va disparea de tot? 2. actuala mea prietena insista sa ne mutam impreuna si eu as vrea dar ma tem sa nu fie o substitutie in mintea mea pentru cealalta, sa zic da?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nevoie de un psiholog ca să uiţi de fosta. Asta e, ai trecut deja mai departe, probabil şi ea la fel.
În scurt timp va fi o vagă amintire, îţi vei mai aminti de ea odată pe an.
Cât despre mutatul cu actuala iubită, tocmai ai spus că sunteţi împreună de două luni corect?
Nu credeţi că e cam devreme? Nu accepta să vă mutaţi împreună. Dacă o vei face, e clar că subconştientul tău decide pentru tine. Va folosi pretextul cu mutatul să uiţi de fosta. E ca şi când te-ai folosi de actuala iubită. Nu fă acest pas, care spun eu că e unul mărişor până nu eşti "refăcut" complet şi nu mai ai nici un fel de resentiment pentru fosta iubită.

3 răspunsuri:
| Cristi2221 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de sfaturi! In legatura cu mutatul impreuna as vrea si eu tocmai de aia sa-mi petrec tot timpul cu ea sa vad cum se comporta, excelent pana acum o cunosc de 2 ani dar numai de acuma suntem impreuna deci as stii ce poate si ce nu! ea e o fata simpla de la tara in clasa a 12-a si mie imi e frica sa nu-i afecteze scoala, eu lucrez am 23 de ani si ea are doar 17 insa are atuul ca sta in chirie in oras la mine avand in vedere ca ea se trage dintr-un catun la vreo 40 de km de oras, stiu diferenta de varsta cam mare insa a trecut prin multe deja si o vad "obosita" + pierderea unui parinte, totusi ma face sa gandesc ca r trebui sa o fac nu pentru mine ci pentru ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cristi2221):

Atunci chiar nu te sfătuiesc să faci asta.
Are 17 ani, e minoră. Pe lângă asta nu e complet "matură", zic eu.
Dar dacă amândoi vă doriţi acest lucru şi părinţii voştri (mai mult ai ei) sunt de acord, ar trebui să încercaţi.
Nu aveţi nimic de pierdut.
(Sper că eşti conştient de faptul că odată ce se va muta cu tine, va avea aşteptări ca tu să o întreţii, având şi un job mai mult sau mai puţin stabil. Dacă îţi permiţi şi îţi doreşti asta, dă-i bătaie. (Nu fetei, e un fel de a spune).

| Cristi2221 explică (pentru anonim_4396):

Eu castig in jur de 2100 de lei si ea avand in vede ca i-a murit tatl primeste in jur de 600 de lei pensie de urmas, o bursa de merit, alocaltie, plus ca lucreaza la o casa de copii eu zic ca ea e mult mai matura decat c%#@va de 25 de ani care mi-a mancat viata, o "femeie" iubitoare, responsabila si ai dreptate nu e "coapta" mai are scaparile ei pe care o dau de gol ca e o copilita dar nu banii nu avem griji momentan si chiar nu avem ce pierde! o seara nemaipomenita big grin