Ar trebui sa il cauti, e clar. Cu conditia sa fie un baiat bun si singur. Iar tu sa poti sa fi cu el.
Sunt lucruri ca si povesti de iubire,, apropo, m-am indragostit de cea mai frumoasa fata din liceu atunci cand aveam doar 16 ani. o placeau toti baietii si pentru asta sau din pricina concurentii, nu am indraznit sa-i marturisesc gandurile, visele, dorintele mele care toate, o intregeau. a trebuit sa treaca 5 ani,am plecat in armata si acolo nu aveam liniste, ca si tine de altfel, in situatia data. stiam ca e maritata si are si un copil, dar mai stiam si ca, a divortat. i-am scris o scrisoare am asternut tot ceea ce-am simtit ani la randul si am expediat-o. au trecut 6 luni si nu am primit raspuns, imi luasem gandul. m-am intors acasa din armata si imediat a doua zi a sunat tel fix. buna sant cineva si te sun din partea marianei.pur si simplu mi-a stat sufletul la gura atatia ani si cred ca as fi dat orice are valoare in lumea asta doar pentru a afla ca si ea s-a gandit macar o clipa la mine, doar la mine. ei bine acum vine copila asta si-mi spune ca mariana dinu imi cere sa ma duc sa ne intalnim. DRAGA MEA SMILE25, iti imaginezi ce-as fi pierdut in viata de as fi trimis scrisoarea respectiva, si nu as fi continuat sa-mi ascult inima simtamintele! pune mana pe un pix i-a o foaie si expediaza-ti iubirea..nu pe mess si nici pe facebook, fii clasica si originala doar si nu astepta neaparat sa vina el, caci in baza lui o sa imbatranesti cu siguranta alaturi de o dragoste neimpartasita. cu bine si tine-ma la curent
Eu zic sa incerci pentru ca de ce sa traiesti cu gandul asta toata viata :p? Mai bine ii zici adevarul pentru ca poate si el te mai place inca, chiar daca nu o sa recunoasca din prima Noapte bună.
HappynewCenusa întreabă: