anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all! Mi-ar placea sa va dati si voi cu parerea, de dorit din proprie experienta. Poate exista o relatie la distanta pe un termen sa zicem, 2 ani si ceva? (cu intalniri scurte si rare) Argumentati raspunsul, va rog. Merci.

13 răspunsuri:
| HereToHelp123 a răspuns:

Daca e iubire, intelegere si incredere, da.Si mai ales, rabdare.Iti vorbesc din propria experienta.Am o relatie la distanta de un an si 3 luni.Ne merge perfect.Ne mai certam, normal, dar intelegem ca nu rezolvam nimic.Trebuie multa rabdare si incredere. Mai ales ca acum exista Skype, unde va puteti vedea si vorbi, etc. Ne intalnim, spre exemplu, o data la 3 saptamani happy Bafta! :*

| LoveSleep a răspuns:

Nu. N-o să meargă indiferent ce ai face.
Nu e nevoie de nicio argumentare.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

O sa mearga ca un caine fara picioare daca te vezi 1 zi la fiecare 3 luni.

| neutrino a răspuns:

Daca iti place sa pupi monitorul in loc sa-ti pupi un iubit loco, atunci orice este posibil.

| Isolde a răspuns:

Cat optimism, am zis proprie experienta, cei care nu au trecut prin asta, rog sa nu va pierdeti timpul scriind aici.

| DroGhys a răspuns:

Eu am o relatie de genul si merge foarte bine! Trebuie sa fie incredere si sinceritate! Asta este cel mai important! Eu in momentul de fata incerc sa scap de problema distantei.

| maria14142 a răspuns:

Da,logic,daca persoanele respective chiar se iubesc, DA! nu conteaza distanta!

| alin1317 a răspuns:

Am un prieten care a stat cu o fata in jur de 1 an si ceva. Fata a plecat in Madrid, are 7 luni de cand sta acolo, se vad rar(face to face) dar vorbesc pe retele de socializare. De aceea, eu zic ca este posibil o relatie la distanta doar daca au fost inainte impreuna(cum este cazul prietenului meu) Daca v-ati cunoscut doar pe infernet si d-astea, ni a merge. Eu am raspuns din experienta prietenului meu. funda?:-)

| SkyPilot a răspuns:

La mine asteptarea a durat 1 an si 5 luni pana cand a putut veni la mine. Am putut veni doar de 2 ori sa o vad, locuiesc la Pacific si drumul dura 21 de ore pe sens. Suntem si acum impreuna happy
A contat sa avem rabdare si incredere. Aveti grija sa il informati permanent pe celalalt unde sunteti daca lipsiti de la intalnirea online. Spuneti-va tot ce faceti. Faceti-va declaratii frumoase. Faceti-va planuri de viitor. Fiti optimisti.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Mai fatuca toanta, sansele sunt de EXTREM de mici.Cum o sa faceti sex? Te pupi cu oglinda? Trebuie sa existe dorinta si incredere maxima din partea ambilor parteneri ca sa mearga asa ceva.
Dar ia uite un ex foarte bun de la o alta fatuca foarte credula care sincer sa fiu, e mai toanta ca tine.
1. relatie la distanta

http://www.tpu.ro/......i-nu-o-sa/

2. inselat, sex cu alte fete, scandal, despartire....etc
http://www.tpu.ro/......ul-hal-pe/
Era o vorba,, intr-o relatie la distanta toti 4 sunt fericiti,,

| OnlineZ a răspuns:

Eu stiu cel mai bine ce inseamna deoarece am stat departe de iubitul meu exact 2 ani.
In acesti 2 ani a fost extrem de greu, am plans ne-a fost greu dar fiindca a fost iubire mare am rezistat.
Rezista doar daca este iubire incredere, si ambele persoane sa isi doreasca aceleasi lucru si anume sa fie impreuna.
Acum suntem de 5 ani impreuna si vrem sa ne intemeiem o familie.
Suntem fericiti!