| andrada a întrebat:

Buna
Am 11 ani si am cateva cosuri pe fata. Nu pot sa-mi dau cu creme cine stie de care ca farmacistii au zis ca sunt prea mica dar aveti voi ceva leacuri care sa functioneze cat mai repede? Cv cu ceaiuri, plante pe fata orice ca e urgent. Merg la o nunta (ca invitat laughing ) si vreau sa-mi dispara cosurile pana atunci.
Puteti si linkuri dar de pref ceva ce ati incercat voi si a functionat. Ms funda!
Scz de categorie dar e cea mai vizualizata si e urgent. Ms mult inca o data!
La cel mai bun rasp dau funda si la restul vot.

Răspuns Câştigător
| PoissonXD a răspuns:

Cel mai bun remediu este ceaiul de musetelwinking
In maxim o saptamana daca te speli mereu pe fata cu ceai iti trec cosurile. Crede'ma eu am incercat si a mers.

6 răspunsuri:
| 1micdamare a răspuns:

Nu e adevarat!
singurul remediu care are efect imediat si este 100% pe baza de H2O, se numeste sperma si se ia pe cale bucala cel putin o data pe zi. se gaseste oriunde in aer liber sau la coltul oricarui cartier.de preferat se administreaza dimineata inainte de scoala sau dupa!

| GoguSteriade a răspuns:

I-am mai dat cuiva acelasi raspuns, Eryfluid folosit zilnic. Rezultatele apar inca de la prima folosire si nu afecteaza in mod negativ tenul.

| ZaMbArIcI_4577 a răspuns:

Ma daca e ceva att de urgent mascheaza si u cu fond de ten de culoarea tenului tau da mai intai date cu o crema hidratanta si dupa aia cu fond de ten am 12 ani si cand e de urgentzsa asta fac...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna momentan e bine sa bei ceai de urzici fara zahar cosurile iti ies pana iti schimbi sangele sa zic eu ca sexu. da nu til recomandez incearca ceaiu de urzici

| Ioannayca a răspuns:

Si eu am tot 11 ani. Si sa stii ca te poti da cu creme...mama mi-a luat o crema.Se numeste CREMA ANTIACNEE(cu ulei de salvia si sulf) este de la Cosmetic Plant.Nu stiu exact de unde a luat-o...(si eu am avut cateva cosuri pe fatalaughing)

| υηιqυє a răspuns:

Poi. pot sa te ajut cu taaz dar nu iti mai apar cosurile doar in poze... in realitate chiar nu stiu dar daca e de poze uitate pe http://www.taaz.com/