Cel mai bun remediu este ceaiul de musetel
In maxim o saptamana daca te speli mereu pe fata cu ceai iti trec cosurile. Crede'ma eu am incercat si a mers.
Nu e adevarat!
singurul remediu care are efect imediat si este 100% pe baza de H2O, se numeste sperma si se ia pe cale bucala cel putin o data pe zi. se gaseste oriunde in aer liber sau la coltul oricarui cartier.de preferat se administreaza dimineata inainte de scoala sau dupa!
I-am mai dat cuiva acelasi raspuns, Eryfluid folosit zilnic. Rezultatele apar inca de la prima folosire si nu afecteaza in mod negativ tenul.
Ma daca e ceva att de urgent mascheaza si u cu fond de ten de culoarea tenului tau da mai intai date cu o crema hidratanta si dupa aia cu fond de ten am 12 ani si cand e de urgentzsa asta fac...
Si eu am tot 11 ani. Si sa stii ca te poti da cu creme...mama mi-a luat o crema.Se numeste CREMA ANTIACNEE(cu ulei de salvia si sulf) este de la Cosmetic Plant.Nu stiu exact de unde a luat-o...(si eu am avut cateva cosuri pe fata)
Poi. pot sa te ajut cu taaz dar nu iti mai apar cosurile doar in poze... in realitate chiar nu stiu dar daca e de poze uitate pe http://www.taaz.com/
Mutubal întreabă: