Vad ca insisti pe tema asta. Daca vrei sa faci asta pe bune si fara tampenii infantile uite ce zic.Mergi cu ea undeva sa fiti doar voi doi.Important e sa fiti singuri.Relaxeaza atmosfera cu ceva amuzant si detasant. Apoi i-ai mainile in ale tale si privind-o in ochi vb sincer si din Inima. Spune-i ce simti si continua sa o faci sa se sensibilizeze.In momentu in care o vezi ca incepe sa dea semne de slabiciune sau ca e oarecum marcata dar pozitiv de ceea ce ai spui,mangai-o cu finete pe, par, umar, fata.cand ajungi la barbie incerca sa te apropii de ea dar privind-o in ochi si sa o tragi oarecum si pe ea catre tine. Daca se lasa, sarut-o si o sa ti se para dupa o vreme ceva amuzant cand o sa iti aduci aminte.
Te duci cu ea la un suc sau ceva si incerci sa te apropi de ea si cand ai ocazia atunci o saruti si vezi cum reactioneza
Bafta!
Da, tot ce e posibil, dar poate sa-i trimita un sms" vezi ca te-am pupat"
Pe gura
A zis sa o sarute adica pe gura
tu esti ea?
Care ea?
Aia care vrea s=o sarute
Nu
Salut, eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui ceea ce simti, o scoti la un suc, la o prajitura, si vorbesti cu ea, dupa ii aplici un kiss cat tine de mare
Gabriel
Parerea mea e sa te uiti atent an ochi ei cir k 10-15 secunde ea te va antreba
de ce te uiti Tu raspundei
Pentru k esti frumoasa,
De se supara spune-i k ai glumit
De zanbeste ancearca sa intri an ea nu o anbratisa si doar te lipesti de ea fata an fata dar asta sa o faci ancet
Atunci vezi si tu cum vorbeste
De te poti aoropia Fura un sarut an scurt Te retragi
Si ancerci a doua zi la fel cum ai procedat prima zi de nu se fereste deloc si nu zice nimic a doua zi
Bagate an saruturi cu ea si cazul va fi rezolvat
Buna! Am un sfat pentru tine:Incearca sa scrii mai romaneste
Nu ma anveti te Luka?
Bine.Trebuie sa aduci un abecedar in cazul acesta.
Mersi esti dragut-a
Dar nu te forta per mult, Brobabil k nu ai bani de un abegedar pentru mine,
Totus ati multumesc pentru amabilitate
Bine ca sunt "dragut-a" si nu ma fortez "per mult" pentru ca"brobabil" am ceva mai bun de facut si crede-ma am bani de un"abegedar"pentru tine.Ma bucur ca imi multumesti"ati multumesc".
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: