Vad ca insisti pe tema asta. Daca vrei sa faci asta pe bune si fara tampenii infantile uite ce zic.Mergi cu ea undeva sa fiti doar voi doi.Important e sa fiti singuri.Relaxeaza atmosfera cu ceva amuzant si detasant. Apoi i-ai mainile in ale tale si privind-o in ochi vb sincer si din Inima. Spune-i ce simti si continua sa o faci sa se sensibilizeze.In momentu in care o vezi ca incepe sa dea semne de slabiciune sau ca e oarecum marcata dar pozitiv de ceea ce ai spui,mangai-o cu finete pe, par, umar, fata.cand ajungi la barbie incerca sa te apropii de ea dar privind-o in ochi si sa o tragi oarecum si pe ea catre tine. Daca se lasa, sarut-o si o sa ti se para dupa o vreme ceva amuzant cand o sa iti aduci aminte.
Salut, eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui ceea ce simti, o scoti la un suc, la o prajitura, si vorbesti cu ea, dupa ii aplici un kiss cat tine de mare
Te duci cu ea la un suc sau ceva si incerci sa te apropi de ea si cand ai ocazia atunci o saruti si vezi cum reactioneza
Bafta!
Gabriel
Parerea mea e sa te uiti atent an ochi ei cir k 10-15 secunde ea te va antreba
de ce te uiti Tu raspundei
Pentru k esti frumoasa,
De se supara spune-i k ai glumit
De zanbeste ancearca sa intri an ea nu o anbratisa si doar te lipesti de ea fata an fata dar asta sa o faci ancet
Atunci vezi si tu cum vorbeste
De te poti aoropia Fura un sarut an scurt Te retragi
Si ancerci a doua zi la fel cum ai procedat prima zi de nu se fereste deloc si nu zice nimic a doua zi
Bagate an saruturi cu ea si cazul va fi rezolvat
Buna! Am un sfat pentru tine:Incearca sa scrii mai romaneste
Da, tot ce e posibil, dar poate sa-i trimita un sms" vezi ca te-am pupat"
Bine.Trebuie sa aduci un abecedar in cazul acesta.
Mersi esti dragut-a
Dar nu te forta per mult, Brobabil k nu ai bani de un abegedar pentru mine,
Totus ati multumesc pentru amabilitate
Bine ca sunt "dragut-a" si nu ma fortez "per mult" pentru ca"brobabil" am ceva mai bun de facut si crede-ma am bani de un"abegedar"pentru tine.Ma bucur ca imi multumesti"ati multumesc".
Mutubal întreabă: