Copil? Nu cred că te iubește... La 17 și 13 ani e greu de crezut. Tu ești un copil, cum să ai alt copil?
Un copil e o mare responsabilitate pe care ti o poti asuma decat dupa ce ai un job, o locuinta (ori iti permiti sa platesti chirie) si cel mai important trebuie sa fii suficient de matur. Oricat de mult ti ar placea un lucru trebuie sa il faci la timpul lui pentru a nu avea o viata plina de regrete. Cred ca ar trebui sa ai ganduri legate de copii dupa varsta de 20 de ani (asta daca vrei sa faci doar liceul, fara facultate). Ai putea sa te uiti in jurul tau la perosanele care au facut copii de tineri. (Eu una ii vad pe toti cu un mare regret). Cel mai bine e sa l faci dupa varsta de 26 27 de ani. Parerea mea
Ca sa ai un copil trebuie mai întâi sa NASTI. CHIAR VREI SA TI SE PERFOREZE PASARICA SA ITI CURGA SANGE DIN EA SI DUPA SA ITI FIE CUSUTA? eu zic ca nu... Daca tear iubi cu adevarat. crede-ma... nu tear pune sa nasti la mai putin de 20 de ani da barem 13, 14 cat ai tu.
Gandeste-te la ce vei simti tu fizic si care sunt consecintele. Te.rog.frumos.
Si nu uitati sa o faceti cu prezervativ. PRRZERVATIVUL E SFANT.
Ai grija de tine.
Cum mama naibii te ai dezverginat la 13 ani?! vai de mama ta... si cum sa ti faci un iubit de 17 ani? inseamna ca e pedofil, eu zic sa ai grija
Deci daca si la 13 ani mai stii ce este iubirea....vai de capul nostru. Tu crezi ca un copil se creste cu pupici si alintaturi?! Cum v-a intretine un pustan de 17 ani o familie?
Desi mi-as dori sa fie o gluma, tin sa cred ca nu este. Prima problema care se ridica in raspunsuri este cea in legatura cu copilul si banii din care il vei intretine. Nici macar dreptul sa lucrezi legal nu il ai inca. Un copil nu este ca un hamster pe care il hranesti o data pe zi, te joci 10 minute dupa care te plictisesti si il lasi sa se invarta in rotita lui pentru restul zilei.
De aici ajungem la problema 2, care e mult mai mare decat cea financiara. Tu nu ai educatie inca. Ce educatie ii poti oferi copilului tau la 13 ani?!?! Nu ai terminat nici macar generala.
E revoltator ca sunt copii care se gandesc la asa ceva, copii care vor sa faca copii.
Apoi, exceptand faptul ca vrei un copil, o mare problema este diferenta de varsta. Peste nici un an, cand el va avea 18 ani si tu 14, poate intra la pedofilie chiar, e mult mai grav decat coruperea de minori.Nici nu mai vreau sa dezvolt, tot ce mai pot spune acum este: CE E IN MINTEA VOASTRA, COPII?!