| Hdjdsj a întrebat:

Buna,am 14 ani,am vrut sa incerc sex ul dar nu s-a primit din cauza durerii,asa ca nu m-am dezvirginat,dar îmi e frica ca iubitul a Pre ejaculat inauntru, am luat Escapelle următoarea zi, exact după 24 ore și nu am nici o simtoma,nici grețuri,nici dureri de cap, sângerări nimic, e normal? Tin sa Menționez ca Pastila am luat-o a doua zi dupa ce mi s-a terminat ciclul.Îmi puteți spune dacă e normal sa n am simptome?

11 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Da, este normal sau nu ai simptome de sarcina.

| mihai69 a răspuns:

Nu, nimic nu e normal.
1. Nu e normal să faci sex, mai ales neprotejat, la 14 ani;
2. Nu e normal să te temi de o sarcină la terminarea sângerării, nu prea aveai cum să fii în perioada fertilă;
3. Nu e normal să iei pastila dacă NU e neapărat nevoie.
4. Nu e normal nimic din ceea ce vei resimți cam șase luni de acum înainte în zona ta intimă.

| Hdjdsj explică (pentru mihai69):

Adica,nu am inteles punctul 4

| mihai69 a răspuns (pentru Hdjdsj):

Adică nu vei avea un ciclu regulat, vor putea apărea dureri și/ sau sângerări aleator etc.
Citește prospectul!

| gapb a răspuns:

Daca nu e vreun troll-post inseamna ca e de rasul plansului, parintii tai unde sunt? Din ce familie vii? La 14 ani ar trebui sa ai alte preocupari nu sa te joci cu caltabosii ca o sa ajungi o mama singura si te dau astia la PRO TV

Răspuns utilizator avertizat
| Hdjdsj explică (pentru Violleta2022):

Nu pot. oricum nu voi mai face niciodata.a fost o greseala și nu m-am gândit la consecinte, sper sa fie bine..bo sa mai repet greseala asta pana ma căsătoresc.

| Hdjdsj explică (pentru gapb):

N am gândit consecințele.dar n-o sa mai fac asa ceva..nui bine deloc cum am procedat

| Hdjdsj explică (pentru mihai69):

Sper sa fie doar atat.îmi asum greseala pe care am facut-o dar doar sper sa fie doar dureri.

Răspuns utilizator avertizat
| Hdjdsj explică (pentru Violleta2022):

Stiu,nu o So mai fac.m-am stresat prea mult, nu mai vreau